Αυτό είναι το νέο SYM TL465

Αυτό είναι το νέο SYM TL465

Αυτό είναι το νέο SYM TL465

Αυτό είναι το νέο SYM TL465

EICMA: To νέο SYM TL465

Στα νερά των ΤΜΑΧ και AK550 θέλει να μπει και η SYM επιθετικά, με την παρουσίαση του νέου TL465 που θα ντεμπουτάρει στην EICMA! Δείτε περισσότερα…

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Στην EICMA θα έχουμε ένα ακόμη πανίσχυρο ντεμπούτο, από ότι φαίνεται, συγκεκριμένα στην κατηγορία των δικύλινδρων mega scooters. Η SYM, που χρόνια τώρα κυριαρχεί στις πωλήσεις στην χώρα μας και αποτελεί δυνατό παίκτη και για άλλες αγορές, ετοιμάζει χτύπημα εναντίον των ΤΜΑΧ της Yamaha και ΑΚ550 της KYMCO, το οποίο βλέπετε στις εικόνες.



Πρόκειται για το νέο TL465, την πρόταση της SYM για την κατηγορία που ήδη, από την πρώτη ματιά, κάνει σαφή τον χαρακτήρα και τον στόχο του. Ο κινητήρας του θα είναι κυβισμού τουλάχιστον 400κ.εκ. –χωρίς να επιβεβαιώνεται ωστόσο ακόμη, αν το 465 της ονομασίας του μοντέλου αναφέρεται στα κυβικά του. Θα είναι, όπως είπαμε και παραπάνω, δικύλινδρος, τοποθετημένος στο πλαίσιο του μοντέλου και όχι ως κομμάτι της πίσω ανάρτησης, ενώ η μετάδοση της κίνησης στον πίσω τροχό θα γίνεται με αλυσίδα.



Αν και η SYM δεν αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία περιμένοντας την στιγμή της έκθεσης, αρκετά πράγματα φανερώνονται από τις φωτογραφίες του μοντέλου. Η πίσω ανάρτηση έχει μια ιδιαίτερη διάταξη, που συνδυάζει αμορτισέρ με βραχίονα μοχλικού, ενώ εμπρός διακρίνουμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι, δύο δίσκους φρένου και ακτινικές δαγκάνες. Το design είναι φυσικά εξαιρετικά αιχμηρό, χαρακτηριστικό της κατηγορίας, ενώ έχει δημοσιευθεί και μια εικόνα που φανερώνει την μορφή του πίνακα ή καλύτερα, της οθόνης οργάνων.



Μάλιστα λοιπόν! Πως σας φαίνεται; Εμάς μας αρέσει αρκετά και δεν κρύβουμε, πως το μοντέλο θα ανάψει ξανά την φωτιά του ανταγωνισμού στην κατηγορία. Περιμένουμε για περισσότερα, στην EICMA…