Peugeot Metropolis RS Concept

Peugeot Metropolis RS Concept

Peugeot Metropolis RS Concept

EICMA 2019: Νέο Peugeot Metropolis RS Concept

To νέο της Metropolis RS Concept που φέρει τεχνολογίες από τα αυτοκίνητά της, αλλά και τα μελλοντικά της πλάνα, αποκάλυψε η Peugeot στην EICMA. Δείτε περισσότερα.

Η Peugeot βρίσκεται σε μία αποφασιστική φάση της ζωής της: Η αρχαιότερη εταιρεία κατασκευής scooter στον πλανήτη βρίσκεται σε νέα επιχειρηματικά χέρια και ετοιμάζεται για παγκόσμια ομοβροντία μοντέλων και τεχνολογιών για τα επόμενα χρόνια. Στην έκθεση του Μιλάνου είχαμε την χαρά να δούμε από κοντά, το νέο Metropolis RS Concept.

Το μοντέλο βασίζεται στο τρίτροχο Metropolis, ωστόσο εξοπλίζεται με το σύστημα i-Connect και είναι το δεύτερο μοντέλο της εταιρείας που το φέρει. Πρόκειται για ένα σύστημα ψηφιακού κόκπιτ που προβάλλει τις ενδείξεις με προβολή τύπου HUD, προκειμένου ο αναβάτης να τις βλέπει μπροστά του σε απόσταση και να μην αποσπά την προσοχή του από το δρόμο. Παράλληλα με το σύστημα, δύο αναλογικά όργανα ακόμα –στροφόμετρο και ταχύμετρο- συμπληρώνουν τις ενδείξεις. Η οθόνη TFT  του μοντέλου προσφέρει παράλληλα δυνατότητες συνδεσιμότητας με smartphone ξεκλειδώνοντας δυνατότητες προβολής πλοήγησης.

Παράλληλα, το Metropolis RS φέρει περισσότερα στοιχεία, που το συνδέουν με τα αυτοκίνητα της μάρκας από την Γαλλία. Πιο συγκεκριμένα, φέρει LED φωτιστικά σώματα ημέρας στο εμπρός μέρος, τα οποία θυμίζουν τους προβολείς του 508. Το μοντέλο είναι βαμμένο σε μπλε χρώμα, το οποίο συναντάται σε πολλές λεπτομέρειες του και εξοπλίζεται με τελικό εξάτμισης από την Arrow.