EICMA 2019: Νέο MV Agusta Rush 1000

Έχοντας ως βάση το ολόφρεσκο MV Agusta Brutale 1000 RR που μόλις παρουσιάστηκε, το εξωτικό γυμνό MV Agusta Rush 1000 προκαλεί ευσεβείς πόθους. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες…

Σύμφωνα με τους ανθρώπους τις εταιρίας, το Rush 1000 αποτίει φόρο τιμής στο αγωνιστικό γίγνεσθαι, όμως η πραγματικότητα είναι ότι η ομάδα σχεδίασης  αφέθηκε ελεύθερη ώστε να κατασκευάσει ένα πραγματικά μοναδικό streetfighter.
 
Η SC-Project έχει αναλάβει την κατασκευή  ολόκληρης της εξάτμισης η οποία καταλήγει  σε ένα τελικό με διπλή εξαγωγή.  Το MV Agusta Rush 1000 με την βοήθεια της ολόσωμης εξάτμισης αποδίδει 209 ίππους με μέγιστη ροπή 11,9 κιλών, ενώ το συνολικό βάρος της ανέρχεται στα 185 κιλά (χωρίς υγρά).

Το MV Agusta Rush 1000 είναι εξοπλισμένο με ένα σετ ηλεκτρονικών αναρτήσεων της Öhlins , ενώ οι δαγκάνες Brembo Stylema επιτελούν καθήκοντα επιβράδυνσης σε συνδυασμό με δίσκους 320 χιλιοστών.

Υπάρχουν πολλές οπτικές διαφοροποιήσεις στο Rush 1000 με την σημαντικότερη να εντοπίζεται στον εμπρός στρογγυλό προβολέα LED, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από αυτόν που φορούσε η MV Agusta RVS # 1. Σε ολόκληρη τη μοτοσικλέτα έχει γίνει εκτεταμένη χρήση ανθρακονήματος, συμπεριλαμβανομένου και του καλύμματος του πίσω τροχού. Οι τροχοί είναι από σφυρήλατο αλουμίνιο με τον πίσω να είναι τοποθετημένος σε ένα πανέμορφο μονόμπρατσο ψαλίδι.

Και ενώ είμαστε σε αναμονή ανακοίνωσης τιμής και διαθεσιμότητας από την MV Agusta για το Rush 1000, το μόνο σίγουρό είναι ότι κάτι τόσο σπάνιο συνήθως είναι και ακριβό.