Vespa GTS Super Racing Sixties

Vespa Sprint Racing Sixties

Vespa Primavera Sean Wotherspoon

EICMA 2019: Νέες εκδόσεις Piaggio Vespa

Τις «Racing Sixties» και «Sean Wotherspoon» εκδόσεις παρουσίασε η Vespa, για τις Sprint - GTS και Primavera αντίστοιχα. Δείτε περισσότερα.

Στα πλαίσια της EICMA, η Vespa παρουσίασε τις ειδικές εκδόσεις Racing Sixties και Sean Wotherspoon, οι οποίες θα αφορούν τα Sprint-GTS και Primavera μοντέλα αντίστοιχα. Πρόκειται για στυλιστικές εκδόσεις, οι οποίες δεν φέρνουν αλλαγές σε μηχανολογικό επίπεδο, αλλά κυρίως σε στυλιστικό επίπεδο.

Ας αρχίσουμε από την Racing Sixties, η οποία αντλεί την έμπνευσή της από την αγωνιστική κουλτούρα της δεκαετίας του 1960. Η έκδοση έρχεται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς, πράσινο σκούρο με κίτρινο και λευκό με κόκκινο, αμφότερες εξοπλισμένες με χρυσές ζάντες και λεπτομέρειες σε μαύρο ματ. Παράλληλα, η έκδοση φέρει νέα σέλα η οποία έχει νέα επένδυση και ειδικές για την περίσταση ραφές. Η έκδοση αφορά τα μοντέλα Sprint 50, 125 και 150 και επίσης την GTS Super 125 και 300.



H έκδοση Sean Wotherspoon δημιουργήθηκε με αφορμή την προσωπικότητα και το έργο του ομώνυμου σχεδιαστή μόδας από την Αμερική, που θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους αστέρες του χώρου. Προφανώς λοιπόν, εμφανισιακά, η αντίστοιχη έκδοση της Vespa είναι πολύ ζωηρή και σφύζει από χρώμα: Το κίτρινο πρωταγωνιστεί, ενώ κόκκινα, μπλε, τυρκουάζ και μπεζ τμήματα το συμπληρώνουν. Οι τροχοί της έκδοσης είναι λευκοί, ενώ το σκούρο πράσινο συναντάται στο πάνω μέρος του τιμονιού, σε μία χρωματική έκρηξη που εμπνέεται από την δεκαετία του 1980. Η σέλα είναι επενδεδυμένη με βελούδο και φέρει το λογότυπο του Sean Wotherspoon. Η έκδοση αφορά τα μοντέλα Primavera 50, 125 και 150 κυβικών.