Η Moto Guzzi V85 TT Travel

EICMA 2019: Νέα Moto Guzzi V85 TT Travel

Μια έκδοση της V85 TT με μπόλικο ταξιδιωτικό εξοπλισμό, παρουσίασε η Moto Guzzi. Δείτε περισσότερα…

Η Moto Guzzi V85TT κατάφερε να συγκεντρώσει τόσο τα βλέμματα, όσο και πολύ καλές κριτικές από δημοσιογράφους και κοινό ταυτόχρονα: Με εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά, ιδιαίτερο στυλ και προσωπικότητα, η μοτοσυκλέτα του Mandello del Lario έκανε αίσθηση με την παρουσίαση της. Στα πλαίσια της φετινής EICMA, η Moto Guzzi παρουσίασε την έκδοση «Travel» για την μοτοσυκλέτα, που διαφέρει σε εξοπλιστικό επίπεδο.

Όλα τα αξεσουάρ της V85TT Travel είναι επίσημα Piaggio και οποιοσδήποτε κάτοχος μίας V85TT μπορεί να τα αποκτήσει και ξεχωριστά. Συγκεκριμένα, η Travel έκδοση φέρει ψηλότερη ζελατίνα και δύο μεγάλες πλαϊνές βαλίτσες συνολικής χωρητικότητας 64,6 λίτρων (37 λίτρα η αριστερή, που χωρά και full-face κράνος και 27,5 λίτρα η δεξιά). Οι βαλίτσες χρησιμοποιούν φυσικά το ίδιο κλειδί με την μοτοσυκλέτα.

Επιπλέον, η Travel έκδοση εξοπλίζεται με θερμαινόμενα γκριπ και την πλατφόρμα πολυμέσων Moto Guzzi MIA, που προσφέρεται για διασύνδεση μοτοσυκλέτας και κινητού τηλεφώνου ξεκλειδώνοντας πολλές δυνατότητες.

Η V85TT Travel προσφέρεται στην αποκλειστική απόχρωση Sabbia Namib και εξοπλίζεται με ελαστικά Michelin Anakee Adventure.