Ducati Desert X concept

Ducati Desert X concept

Ducati Desert X concept

Ducati Desert X concept

Ducati Motard Concept

Ducati Motard Concept

EICMA 2019: Ducati Desert X και Motard Concepts

Η Ducati παρουσίασε δυο νέα πρωτότυπα που αφορούν την σειρά των Scrambler. Δείτε περισσότερα…

Στην παγκόσμια πρεμιέρα της Ducati στη Μπολόνια πριν από μερικές εβδομάδες, ο Claudio Domenicali ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν δύο νέα concept  Scrambler στην έκθεση της EICMA στο Μιλάνο.

Το Ducati Desert X ωθεί τις εκτός δρόμου δυνατότητες της σειράς των Scrambler της Ιταλικής εταιρίας ένα βήμα παρακάτω. Τροφοδοτούμενο από τον γνωστό κινητήρα των 1100 κυβικών εκατοστών, το νεορετρό enduro μοντέλο έχει επηρεαστεί σχεδιαστικά από Cagiva Elefant 900 της δεκαετίας του 90. Ο μπροστινός τροχός των 21 ιντσών και ο οπίσθιος τροχός 17 ιντσών μαζί με τα τρακτερωτά ελαστικά αποτελούν τον κατάλληλο off-road εξοπλισμό. Η ανασηκωμένη εξάτμιση της Termignoni, οι χούφτες τιμονιού και η σχάρα προστατευτική ποδιά του κινητήρα συμπληρώνουν το πακέτο περιπέτειας και καθιστούν το νέο Desert X ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε κακοτράχαλο τερέν που θα κλιθεί να αντιμετωπίσει.

Η ​​Ducati παρουσίασε επίσης και τη νέα της φιλοσοφία στα Motard. Η νέα προσθήκη στη γκάμα των Scrambler φοράει κινητήρα 800 κυβικών και έρχεται με 17 ιντσών τροχούς  μπλε χρώματος, slick ελαστικά, φαρδύ τιμόνι, χούφτες τιμονιού και μια μικρή προστατευτική ποδιά στο κάτω μέρος του κινητήρα. Όλα συνηγορούν ότι το νέο Motard θα προσφέρει απολαυστικές στιγμές εντός πίστας.

Τα δύο μοντέλα συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες για να περάσουν την γραμμή παραγωγής, όμως αυτό αναμένεται να συμβεί προς τα τέλη  του επόμενου έτους.