Αυτό είναι το E-go 2 της Goodyear

Αυτό είναι το E-go 2 της Goodyear

E-go 2: Το ηλεκτρικό τρίτροχο της Goodyear

Την δική της πρόταση για αστικό όχημα κάνει η Goodyear, παρουσιάζοντας ένα ηλεκτροκίνητο τρίτροχο «scooter». Πως σας φαίνεται;

Η Goodyear είναι προφανώς γνωστή κυρίως για τα ελαστικά της, όντας μια από τις κορυφαίες μάρκες του χώρου. Ωστόσο, η εταιρεία δεν ασχολείται μόνο με αυτό τον τομέα, καθώς μεταξύ άλλων κατασκευάζει και ένα ηλεκτρικό τρίτροχο scooter, με την ονομασία e-go 2, το οποίο και προσφέρει σε όσους ενδιαφέρονται για την «πράσινη» αστική μετακίνηση.

Το μοντέλο φέρει μια διαφορετική, θα λέγαμε, σχεδίαση, επιδεικνύοντας ένα fun look, ενώ το εμπρός του τμήμα με το σύστημα των 2 τροχών θυμίζει τα αντίστοιχα μοντέλα της Quadro και της Piaggio. To μετατρόχιο των 2 εμπρός τροχών είναι αρκετό, ώστε να επιτρέπει στο E-go 2 να οδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου, ανοίγοντας πόρτες και σε αυτοκινητιστές για πιο εύκολη μετακίνηση στην πόλη.

Πηγή ισχύος του e-go 2 αποτελεί ένας ηλεκτροκινητήρας από την Bosch, με ισχύ 1.500 Watt ή 2,04 ίππων. Προσφέροντας επιδόσεις αντίστοιχες με 50ρι δίκυκλο, το μοντέλο έχει μια τελική ταχύτητα 45 χιλιομέτρων την ώρα. Το e-go 2 έχει δύο μπαταρίες  που συνολικά προσφέρουν 100 χιλιόμετρα αυτονομία, ενώ η μία είναι αφαιρούμενη με δυνατότητα γρήγορης αντικατάστασης. Η Goodyear αναφέρει ότι ο χρόνος ταχείας επαναφόρτισης των συσσωρευτών του e-go 2 ανέρχεται, στις 3 με 4 ώρες.

Το e-go 2 προσφέρεται σε 7 διαφορετικά χρώματα, ενώ η τιμή του ανέρχεται στα 4.490 ευρώ. Πως σας φαίνεται;