Δυστύχημα με έναν νεκρό μοτοσυκλετιστή στην Παιανία

Υπαίτιο αυτοκίνητο που παραβίασε πινακίδα STOP – Διαβάστε τι συνέβη στην Παιανία, που στοίχισε την ζωή σε έναν αναβάτη και τραυμάτισε 2.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε εχθές Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, ώρα περί τις 11.00 το πρωί, στην περιοχή της Παιανίας, στην Λεωφόρο Λαυρίου. Το δυστύχημα, που καταγράφηκε και από κάμερες στην περιοχή, συνέβη μεταξύ 2 αυτοκινήτων και 2 μοτοσυκλετών με απολογισμό έναν νεκρό και 2 τραυματίες.

Το συμβάν έλαβε χώρα όταν αυτοκίνητο, που οδηγούσε ηλικιωμένη γυναίκα, παραβίασε πινακίδα στοπ και συγκρούστηκε με τις 2 μοτοσυκλέτες. Αμφότερες έπεσαν με τους συνολικά 3 επιβαίνοντες τους να σέρνονται στην άσφαλτο, ενώ ο ένας από αυτούς «καρφώθηκε» κάτω από αυτοκίνητο, που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και έχασε την ζωή του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το θύμα δεν φορούσε κράνος.

Οι δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ σοκαρισμένη είναι η οδηγός που προκάλεσε το συμβάν. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του άτυχου αναβάτη που έχασε την ζωή του, με μια μακάβρια υπενθύμιση προς όλους εμάς, να χρησιμοποιούμε πάντα το κράνος μας.