Η ΚΤΜ δοκιμάζει μια adventure μοτοσυκλέτα με τον νέο κινητήρα των 790 κυβικών

Δυναμική είσοδος της KTM στις adventure μεσαίου κυβισμού

Σε αντίθεση με το γυμνό πρωτότυπο Duke 790 που είδαμε πέρυσι στην EICMA, νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες δείχνουν μια πιο περιπετειώδη έκδοση με ψηλή ζελατίνα και εξοπλισμό ταξιδίου.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Το Duke 790 που είδαμε ως πρωτότυπο την περασμένη χρονιά στην έκθεση του Μιλάνο, θα είναι, λογικά, το πρώτο μοντέλο που θα εξοπλιστεί με τον νέο μεσαίου κυβισμού κινητήρα, και το οποίο θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στα Duke 690 και 1290 Super Duke. Αυτή την περίοδο η μοτοσυκλέτα βρίσκεται στα τελικά στάδια της εξέλιξής της και περιμένουμε ότι θα είναι έτοιμη να παρουσιαστεί μέσα στον χειμώνα. Είναι πολύ πιθανό, η KTM να φτιάξει ολόκληρη οικογένεια μοτοσυκλετών που θα μοιράζονται τον καινούργιο της κινητήρα.

Η μοτοσυκλέτα της φωτογραφίας, φαίνεται να είναι η Adventure έκδοση του Duke 790, αφού διακρίνονται πολλές λεπτομέρειες, όπως ψηλή ζελατίνα, φαίρινγκ, εμπρός τροχός 19 ιντσών, σχάρα και βάσεις για πλαϊνές βαλίτσες. Η κίνηση εκτός δρόμου, θα είναι στις δυνατότητες μιας τέτοιας μοτοσυκλέτας, ενώ οι άμεσοι ανταγωνιστές της, θα είναι τα BMW F 800 GS και Triumph Tiger 800. Περιμένουμε να δούμε ποια μοντέλα τελικά, θα παρουσιάσει η αυστριακή εταιρεία στις προσεχείς εκθέσεις.