Αυτή λοιπόν είναι η ομορφότερη μοτοσυκλέτα της φετινής EICMA!

Ducati Streetfighter V4: Η ομορφότερη της EICMA

Ως το ωραιότερο μοντέλο του Ιταλικού σαλονιού ψηφίστηκε η Ducati Streetfighter V4 – Δείτε περισσότερα.

Η Ducati Streetfighter V4 είχε φυσικά προκαλέσει θόρυβο γύρω από το όνομά της πολύ πριν την EICMA, αλλά στα πλαίσια της ίδιας της έκθεσης, το μοντέλο πήρε μια ακόμα διάκριση: Συγκεκριμένα, αυτή της ομορφότερης μοτοσυκλέτας στο σαλόνι.  

Η ψηφοφορία για την ωραιότερη μοτοσυκλέτα της EICMA διοργανώθηκε σε συνεργασία με το ιταλικό περιοδικό Motociclismo και φέτος πραγματοποιήθηκε για 15η φορά. Με πάνω από 14.500 ψήφους και ποσοστό 36,7%, η Streetfighter ξεχώρισε από τις υπόλοιπες υποψήφιες με μεγάλη διαφορά.

Ο Andrea Ferraresi, διευθυντής του κέντρου σχεδιασμού της Ducati, δήλωσε για το γεγονός: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που λάβαμε αυτό το βραβείο, σε έναν διαγωνισμό που όλοι οι κατασκευαστές συμμετέχουν με τα κορυφαία μοντέλα τους και το κοινό της EICMA, του σημαντικότερου σαλονιού μοτοσυκλέτας στον κόσμο, ψήφισε την Streetfighter V4 ως το ομορφότερο μοντέλο».  
 

  • BBB

    Δεν είναι κακή, αν και προτιμώ την panigale. Πάντως αν μου έλεγαν να μαντέψω το αποτέλεσμα, θα διάλεγα την Superveloce ή τη brutale serie oro.

      4