H μοτοσυκλέτα που συνδέεται με την Multistrada 950 του 2019.

Ducati: Νέα Multistrada 950;

Αλλαγές στην εμφάνιση και τα μηχανικά μέρη αναμένεται να δούμε, στο μικρότερο Adventure μοντέλο της Ducati. Τι ακριβώς;

Φωτογράφοι κατασκοπείας του Motorcycle News φαίνεται να εντόπισαν εν δράσει, την Ducati Multistrada 950 του 2019, σημαντικά ανανεωμένη. Όπως το βρετανικό δίκτυο ισχυρίζεται, θα υπάρχουν αλλαγές τόσο εμφανισιακά, όσο και σε μηχανολογικό επίπεδο.
Αρχικά, γίνεται εμφανές πως τα πλαϊνά πλαστικά της μοτοσυκλέτας θα είναι πλέον κοινά με τα αντίστοιχα της 1260, φέρνοντας τα δύο μοντέλα πλησιέστερα σε εμφάνιση, ενώ αλλάζει και το χρώμα του ψαλιδιού.

Οι μεγάλες αλλαγές όμως αναμένονται στο εσωτερικό του κινητήρα. Πιο συγκεκριμένα, ο δικύλινδρος V θα αποκτήσει υδραυλικό συμπλέκτη και ολοκαίνουργιο σύστημα επεξεργασίας ρύπων, που θα τον καταστήσει έτοιμο για τις προδιαγραφές Euro5. Προσέξτε την ιδιαίτερα ογκώδη εξάτμιση που φαίνεται στο κάτω μέρος της μοτοσυκλέτας...

Εκτός από αυτές τις αλλαγές, το μοντέλο λέγετασι ότι θα αποκτήσει Cornering ABS με αισθητήρα IMU, o οποίος θα λειτουργεί και σαν αισθητήρας για το traction control. Αναβαθμισμένα αναμένονται και τα έτερα ηλεκτρονικά συστήματα του μοντέλου, ενώ παρά τις Euro5, λέγεται ότι ο κινητήρας θα είναι και ισχυρότερος, αγγίζοντας τους 120 ίππους.

Δεν θα δούμε, ωστόσο, Multistrada 950 Enduro, όπως λένε οι Βρετανοί – χωρίς ωστόσο να...υπογράφουν. Περισσότερα αναμένονται στην φετινή EICMA…