Ducati: Λαμπερή έναρξη της σεζόν 2019

Με μια ειδική εκδήλωση και την παρουσία της κορυφαίας Panigale V4R, η Ducati Athens υποδέχθηκε την νέα σεζόν – Δείτε περισσότερα.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η Ducati Athens πραγματοποίησε μια ειδική εκδήλωση, με την οποία υποδέχθηκε την νέα σεζόν του 2019 και προσκάλεσε τους αναβάτες αλλά και τους φίλους της εταιρείας, να απολαύσουν μια ιδιαίτερη «μπολωνέζικη» εμπειρία.

Στις υπερσύγχρονες  εγκαταστάσεις της οδού Καλλιρρόης, οι Ducatisti και όχι μόνο μπορούσαν να απολαύσουν τις νέες μοτοσυκλέτες της εταιρείας, όλη την νέα γκάμα ειδών ρουχισμού και εξοπλισμού αναβάτη και πολλά ακόμα. Λιχουδιές ιδιαίτερα προσεγμένες βρίσκονταν φυσικά στην διάθεση των παρευρισκομένων, όπως φυσικά και οι καθιερωμένες όμορφες υπάρξεις της Ducati που δίνουν έναν άλλο αέρα στις εκδηλώσεις.

Αστέρι της βραδιάς ήταν η μοναδική Panigale V4R, η κορυφαία μοτοσυκλέτα της Ducati με τα πτερύγια και τους 225 ίππους. Στον χώρο βρισκόταν ο Γιώργος Παπασταύρου, συνεργάτης μας και επίσημος οδηγός της Ducati Ελλάδος, ο οποίος θα αγωνιστεί με μια Panigale V4R στο πρωτάθλημα ταχύτητας και πόζαρε με την μοτοσυκλέτα για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, ανακοινώθηκε και ο μεγάλος διαγωνισμός που η Ducati πραγματοποιεί, σε συνεργασία με την EKO: Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία καυσίμων θα κληρώσει μια Panigale V4 σε έναν υπερτυχερό, ενώ οι συμμετοχές θα προσμετρώνται με ανεφοδιασμό καυσίμων από τα πρατήρια ΕΚΟ.

Το παθιασμένο κόκκινο της Ducati έκανε αισθητή την παρουσία του για μια ακόμη μοτο-ημέρα, στην οποία όλοι περάσαμε όμορφα, απολαμβάνοντας την γνωστή premium αύρα των μοτοσυκλετών Ducati.