Είναι αυτό το νέο Ducati Scrambler 1100 Pro;

Είναι αυτό το νέο Ducati Scrambler 1100 Pro;

Είναι αυτό το νέο Ducati Scrambler 1100 Pro;

Ducati: Έρχεται νέο Scrambler 1100 Pro

Ένα βίντεο και κάποιες εικόνες που δόθηκαν στην δημοσιότητα μας δείχνουν το επόμενο Scrambler Ducati. Πότε θα δούμε το νέο μοντέλο και τι θα είναι;

Για όσους παρακολουθούν αρκετά στενά τις εξελίξεις γύρω από τα Scrambler Ducati, οι φήμες για την έλευση νέου μοντέλου στα 1.100 κυβικά κρατούν ήδη σχεδόν δύο χρόνια. Τότε, οι φήμες αφορούσαν το Scrambler Desert Sled 1100, όμως σήμερα ένα επίσημο teaser video από την Ducati ξεκαθαρίζει αρκετά το τοπίο.

Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε μάλλον για ένα νέο Scrambler Ducati 1100 Pro, το οποίο θα μας αποκαλυφθεί στις 27 Ιανουαρίου, δηλαδή την ερχόμενη Δευτέρα. Από το βίντεο, διακρίνεται εύκολα ο γνωστός κινητήρας που βλέπουμε εδώ και χρόνια στα μοντέλα της Ducati, μαζί με την γνώριμη μορφή και τις λεπτομέρειες της Scrambler σειράς. Το κλιπάκι τελειώνει με την φράση «Just PROs», δίνοντας μας ένα ισχυρό teaser για την ονομασία των μοντέλων.



Παράλληλα, Ιταλοί δημοσιογράφοι «κυκλοφόρησαν» κάποιες από τις πρώτες φωτογραφίες του νέου μοντέλου, στις οποίες φαίνεται και μια ιδιαίτερη, διπλή και ψηλά τοποθετημένη απόληξη εξάτμισης, χαρακτηριστικό της scrambler ταυτότητας. Όπως αφήνει το βίντεο να εννοηθεί, θα έχουμε δύο εκδόσεις της νέας μοτοσυκλέτας, μία «απλή» και μια με υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού, όπως συνηθίζεται τον τελευταίο καιρό σχεδόν από… όλους τους κατασκευαστές.



Υπομονή λοιπόν μόλις 6 ημέρες ακόμα…