Προ των πυλών η νέα Ducati Multistrada V4...

Ducati: Έρχεται η Multistrada V4!

Οι πρώτες ενδείξεις για την έλευση μιας νέας Ducati Multistrada V4 είναι γεγονός! Δείτε τι μαθαίνουμε…

Δεν σας… φτάνει η δύναμη του κτηνώδους κινητήρα της Ducati Multistrada; Η εταιρεία ετοιμάζει, όπως όλα δείχνουν, την επόμενη γενιά του μοντέλου, την οποία θα εξοπλίσει με κινητήρα V4. Οι πληροφορίες φτάνουν σε εμάς μέσα από γερμανικές πηγές, αλλά και επιβεβαιώνοντας κάποιες πληροφορίες που είχαμε και οι ίδιοι, πριν λίγο καιρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ducati ΘΑ παρουσιάσει (τέλος το ίσως, δηλαδή), μια επόμενη γενιά Multistrada με τον V4 κινητήρα Desmosedici Stradale, που χρησιμοποιείται ήδη στην Panigale. Η νέα Multistrada V4 μάλιστα ήδη δοκιμάζεται στο δρόμο, όπως οι πηγές μας λένε, και δεν θα διαφέρει σημαντικά στην εμφάνιση από το υπάρχον μοντέλο, παρά την χρήση τετρακύλινδρου κινητήρα.

Ο Desmosedici Stradale, για την νέα Multistrada, θα αποδίδει 190 ολόκληρους ίππους, μια τιμή που θα κάνει το νέο μοντέλο, το ισχυρότερο on-off του κόσμου. Φυσικά, μπόλικα τεχνολογικά καλούδια θα συνοδεύσουν την μοτοσυκλέτα, ενώ γίνεται λόγος για ένα νέο σύστημα ασφαλείας που η νέα Multistrada θα χρησιμοποιεί. Το σύστημα θα λειτουργεί μέσω ραντάρ εμπρός και πίσω, το οποίο θα αλληλεπιδρά άμεσα με την μοτοσυκλέτα προειδοποιώντας τον αναβάτη για επικείμενους κινδύνους.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι Γερμανοί δημοσιογράφοι ανακοίνωσαν ότι έχουν δει ήδη, την Multistrada V4 να δοκιμάζεται, αλλά δεν δημοσίευσαν φωτογραφίες! Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω σαν πληροφορία. Σε επίπεδο φημών κυμαίνεται η τιμή του νέου μοντέλου, που αναμένεται να ξεπερνά τις 20.000 ευρώ, από την βασική ήδη έκδοση.