Ducati: Αυτό είναι το νέο ποδήλατό της!

Ένα διαφορετικό άνοιγμα επιχειρεί η Ducati, παρουσιάζοντας ένα νέο, ηλεκτρικό mountain bike εν όψει της EICMA. Δείτε περισσότερα…

Στην παγκόσμια πρεμιέρα της Ducati, η οποία θα γίνει την Κυριακή που μας έρχεται, πριν την EICMA, η εταιρεία θα μας παρουσιάσει και επίσημα το νέο mountain bike της. Το νέο όχημα έχει την ονομασία «MIG-RR» που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Thor Ebikes.

Πρόκειται για ένα enduro ποδήλατο με ηλεκτροκινητήρα, με τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ποδηλάτη. Οι τροχοί του είναι διαμέτρου 29 και 27,5 ιντσών, ενώ το μοντέλο φέρει αναρτήσεις εμπρός και πίσω από την FOX Factory Kashima. Ακόμα, το ποδήλατο έχει carbon τιμόνι από την Renthal, τροχούς της Mavic, δύο δισκόφρενα με 4πίστονες δαγκάνες της Shimano εμπρός και πίσω και σασμάν 11 ταχυτήτων και πάλι από την Shimano.

Στα ηλεκτρικά του τμήματα, το ποδήλατο εξοπλίζεται με τον ηλεκτροκινητήρα Shimano Steps E8000, ο οποίος έχει ισχύ 250 Watt και μια ροπή 70N, που θα τροφοδοτείται με ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 504 Wh.

To ποδήλατο θα γίνει διαθέσιμο από την άνοιξη του 2019 στους αντιπροσώπους Ducati, όπως όποιος θέλει θα μπορεί να το αποκτήσει νωρίτερα μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, και πιο συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο του επόμενου έτους.