Dovizioso: Είμαι περήφανος που απειλώ τον Marc

Τι δηλώνει ο μεγάλος αντίπαλος του Marc Marquez για τον ρόλο του και τον μεταξύ τους ανταγωνισμό; Δείτε εδώ…

Πέρσι και φέτος, ο «ήσυχος» Andrea Dovizioso έχει αποδείξει πως είναι ένας από τους λίγους αναβάτες, που μπορεί να κοιτάξει τον Marc Marquez στα ίσια σχεδόν σε κάθε αγώνα. Λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση του Phillip Island, ο Dovizioso μίλησε για την κατάσταση αυτή, χωρίς να κρύψει ότι αισθάνεται πολύ καλά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Dovizioso δήλωσε το εξής: «Δύο χρόνια πριν, κανείς δεν θα το σκεφτόταν αυτό! Αν ρωτούσες κάποιον πριν 2-3 χρόνια αν θα συνέβαινε αυτό, θα σου έλεγαν όχι. Είμαι πραγματικά περήφανος που δημιούργησα αυτή την κατάσταση με την ομάδα και δημιουργήσαμε πρόβλημα στον Marc, ο οποίος είναι 7 φορές πρωταθλητής.»

«Η σχέση μας έξω από την πίστα είναι ακόμη καλή. Μπορούμε να μιλήσουμε εύκολα, κυρίως γιατί έχουμε το ίδιο πάθος για τους αγώνες» συμπλήρωσε ο Ιταλός.

Ο Dovizioso αναφέρθηκε και στον αγώνα του Phillip Island, στον οποίο πέρσι είχε πτώση χάνοντας ουσιαστικά το πρωτάθλημα ακριβώς εκεί. Πως βλέπει τα πράγματα φέτος; «Σίγουρα δεν είναι μια πίστα καλή για εμάς, αλλά έχει ενδιαφέρον. Είμαι χαρούμενος που είμαι σε αυτή την θέση τώρα. Μετά το Brno, μπορούμε να παλεύουμε για την νίκη σε κάθε αγώνα».