Dominar 400: 1η Πανευρωπαϊκή Παρουσίαση

KTM και BAJAJ ενώνουν τις δυνάμεις τους και το τελικό αποτέλεσμα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά επί ευρωπαϊκού εδάφους στις "Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2017"! Ακολουθεί δελτίο τύπου...

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Δύο γίγαντες ενώνουν τις δυνάμεις τους και το τελικό αποτέλεσμα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά επί ευρωπαϊκού εδάφους σε λίγες μέρες!

Dominar 400: 1η Πανευρωπαϊκή Παρουσίαση

Κυρίες και κύριοι, υποδεχθείτε το Dominar 400, μια μοτοσυκλέτα που προκύπτει από τη συνεργασία της αυστριακής ΚΤΜ και της ινδικής Bajaj, ενός πραγματικού κολοσσού της παγκόσμιας μοτο-βιομηχανίας με περισσότερες από 3.000.000 πωλήσεις ετησίως!

Η μοτοσυκλέτα θα αποκαλυφθεί στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά στις Ημέρες Μοτοσυκλέτας, το Σάββατο 30/9 και την Κυριακή 1/10, στις εγκαταστάσεις του ΟΣΥ (Πειραιώς και Ερμού 5). Πρόκειται για ένα μοντέλο που θα δημιουργήσει αίσθηση, τόσο με τα χαρακτηριστικά του όσο και -πολύ περισσότερο- με την τιμή του! Οι “μικρές” μοτοσυκλέτες επανέρχονται στο προσκήνιο, καθώς προσφέρουν -πλέον- τα χαρακτηριστικά που ψάχνει πολύς κόσμος. Εμφάνιση, ποιότητα, επιδόσεις, οικονομία, χρηστικότητα αλλά και fun to ride. Γιατί με τον κινητήρα του ΚΤΜ Duke 390 που διαθέτει το Dominar, σίγουρα οι συγκινήσεις δεν θα είναι λίγες. Η Bajaj ανακοινώνει 35Hp, 3,6Kgm ροπή, επιτάχυνση 0-100 σε 8,2 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 150 χλμ/ώρα.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας υπάρχουν στοιχεία που την κάνουν λίαν ενδιαφέρουσα, από full LED φωτιστικά σώματα και συμπλέκτη ολίσθησης (slipper), μέχρι περιμετρικό πλαίσιο και δικάναλο ABS. Και αν δεν θέλετε να περιμένετε και επιθυμείτε να “εκμαιεύσετε” περισσότερες πληροφορίες, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στην αντιπρόσωπο KTM SEE (210-9927212).

Μεγάλος χορηγός: MR.KTEO
Χορηγός επικοινωνίας: MotοTρίτη