Το Tracer ξεπήδησε από το γυμνό MT-09. Πρόσθεσε τόνους χρηστικότητας στο πακέτο χωρίς όμως να χάσει τον διασκεδαστικό του χαρακτήρα.

Ισχυρή δέσμη και καλή διασπορά από τα full LED φώτα του Tracer.

Η μοτοσικλέτα της Yamaha τα καταφέρνει καλά και στις χαλαρές αλλά και στις γρήγορες βόλτες.

Tracer: Δυναμίτης μεν, με πρακτικό περιτύλιγμα δε.

Yamaha MT-09 Tracer

Το συναίσθημα που κυριάρχησε κατά τη δοκιμή του MT-09 Tracer ήταν ο ενθουσιασμός λόγω του φανταστικού κινητήρα, της διασκέδασης που προσφέρει σε κάθε στροφή αλλά και για την πολύ καλή τιμή του.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

+: Επιδόσεις, εξοπλισμός, τιμή, διασκέδαση
-: Χούφτες, ασαφής συμπλέκτης, τροφοδοσία

Χρώματα: Γκρι, κόκκινο, Race Blu
Τιμή: 10.600 ευρώ
Ενθουσιασμό είχαμε νιώσει και στη δοκιμή του γυμνού MT-09, από το οποίο ξεπήδησε το Tracer. Μια ποιοτική μοτοσικλέτα, με τρικύλινδρο κινητήρα με εκπληκτική -έως τρομακτική για ορισμένους αρχάριους- απόδοση, άριστη για streetfighting χρήση. 
Παρόλο που η τιμή του MT-09 ήταν πάρα πολύ καλή, δεν χάρισε μεγάλη επιτυχία στη μοτοσικλέτα στην Ελλάδα. Αυτό, λόγω της κατηγορίας (γυμνά) που δεν έχει πλέον την ίδια απήχηση που είχε παλιότερα στη χώρα μας, αλλά και λόγω του εσωτερικού ανταγωνισμού που είχε το MT-09 από το πολύ φθηνότερο, και εκπληκτικό σε σχέση απόδοσης-τιμής MT-07. Τι έλειπε από το MT-09 για να σκίσει σε ταξινομήσεις; Μα φυσικά η προστασία από τα στοιχεία, και η πρακτικότητα στο χαρακτήρα. Ιδού! Το Tracer. Δυναμίτης μεν, με πρακτικό περιτύλιγμα δε.

  • Babinho

    Εγω συμφωνω με το φιλο Μπαμπη, Στο ενα παιρνεις 2 τροχους ενα μοτερ και ενα καντραν Και στο αλλο παιρνεις 4 τροχους 1 κουβουκλιο που σε προστατευει καθως και μια ολοκληρη τεχνολογια μεσα κυριλλε. Ολα αυτα με τα ιδια λεφτα. Ναι ειναι διαφορετικα πραγματα. Οταν χιονιζει ομως που θα εχεις τη μουναρα σου στο tracer η στο δερματινο σαλονι;

     
  • traceratos

    τωρα που το σκευτομαι επρεπε να ειχα παρει αλφα 159 μαπα το τρασερ χαχα η ακομα καλυτερα κανενα renegade που κανει και edo

      3
  • Μπάμπης

    Χαμηλή τιμή τα 10 χιλιάρικα; Η απάτη των μηχανών καλά κρατεί. Και σεις την συντηρείτε! Βασίζονται κυρίως στους νέους που τα παίρνουν από τους μπαμπάδες και δεν τους νοιάζει το ύψος του τιμήματος. Με 10 χιλιάρικα αγοράζεις μια καλομεταχειρισμένη Alfa romeo 159 ή ένα καινούριο μικρό πετρελαιοκίνητο, αμνοί του κόσμου.

      8
    • Mototriti

      Απάντηση: Αγαπητέ Μπάμπη, φυσικά αντιλαμβάνεσαι και εσύ ότι αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα, είναι δύο οχήματα εντελώς διαφορετικά, σε όλα τα επίπεδα...

        29