Είναι αυτό το Kawasaki Ninja 250 2020;

Είναι αυτό το Kawasaki Ninja 250 2020;

Διαρροή: Είναι αυτό το Kawasaki Ninja 250 2020;

Είναι αυτό το νέο Kawasaki Ninja 250, λίγες ημέρες πριν το ντεμπούτο του στο Τόκιο; Δείτε τι δημοσιεύθηκε…

Σε βρετανικά μέσα και μόλις πριν λίγα λεπτά, δημοσιεύθηκαν εικόνες που λέγεται ότι απεικονίζουν το νέο Kawasaki Ninja 250 του 2020; Θυμάστε για ποιο μοντέλο μιλάμε; Ναι, είναι αυτό που συνδέεται με φήμες περί τετρακύλινδρου κινητήρα με απόδοση έως 60 ίππους! Οι πρώτες φωτογραφίες που πιθανόν συνδέονται μαζί του, είναι αυτές οι δύο, πολύ μικρής ανάλυσης, απεικονίσεις.

Τι συμβαίνει εδώ λοιπόν; Οι εικόνες μπορεί να είναι πραγματικές, μιας και η τεχνοτροπία λήψης συμφωνεί με αυτά που κάνει η Kawasaki. Επιπλέον, η αισθητική του μοντέλου συμφωνεί με αυτή των μεγαλύτερων 650 και 400, μέχρι και τις λεπτομέρειες.

Αυτό που δεν μπορούμε να διακρίνουμε (με βεβαιότητα) είναι, αν κάτω από αυτά τα πλαστικά κρύβεται όντως ένας τετρακύλινδρος ή όχι. Σε «χοντρικό» πρώτο βλέμμα, ο κινητήρας μάλλον είναι ένας ακόμα δικύλινδρος, αυτός που χρησιμοποιούταν μέχρι πρόσφατα στο μοντέλο. Αυτό φυσικά θα σημάνει ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, η μοτοσυκλέτα να φτάσει τους 60 ίππους ισχύος με ένα τέτοιο μοτέρ. Και οι λόγοι είναι αρκετοί: Τόσο λόγω του ορίου στροφών, όσο φυσικά και των πολύ αυστηρών Euro5 που έρχονται.

Φυσικά μένει ακόμα να μάθουμε πολλά για το μοντέλο, το οποίο όλοι περιμένουν να «σκάσει» με την έκθεση του Τόκιο. Μείνετε συντονισμένοι…