Ένας νέος παγκόσμιος διαγωνισμός από την Michelin.

«Σχεδίασε την μοτοσυκλέτα σου» από την Michelin

Ευκαιρία στους επίδοξους σχεδιαστές μοτοσυκλετών να δείξουν παγκόσμια τα σχέδιά τους, θέλει να δώσει η Michelin στην EICMA. Δείτε περισσότερα.

Σχεδιάζετε μοτοσυκλέτα ή ασχολείστε με ανάλογα project κατασκευής και customizing; Η Michelin ανακοίνωσε έναν νέο της διαγωνισμό, στο οποίο μπορείτε να πάρετε μέρος και να διεκδικήσετε συμμετοχή στην… έκθεση της EICMA! Πρόκειται για τον διαγωνισμό «Design your Motorcycle» από την Michelin σε συνεργασία με την EICMA.

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ανοίξει για την επίσημη πρώτη του διαγωνισμού (μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του κάνοντας κλικ εδώ).

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει 3 κατηγορίες project, για τις οποίες θα δεχθεί συμμετοχές: Cruiser Style, Scrambler Vibes και την φουτουριστική Bike to the Future. Όσοι δημιουργοί θέλουν να συμμετάσχουν, συμπληρώνουν την ανάλογη φόρμα και αποστέλλουν φωτογραφίες των δημιουργιών τους, οι οποίες στην συνέχεια θα μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας.

Η ψηφοφορία για τα καλύτερα project θα ξεκινήσει στις 2 Σεπτεμβρίου και θα γίνει σε δύο φάσεις: Ψηφοφορία κοινού και κριτών. Η ψηφοφορία του κοινού θα γίνει μέσα από sharing των δημιουργιών, από το Facebook: Κάθε χρήστης θα μπορεί να κοινοποιεί την μοτοσυκλέτα που του αρέσει, δίνοντας έτσι την ψήφο του.

Οι δημιουργίες που θα επικρατήσουν θα κερδίσουν παγκόσμια προβολή, στα πλαίσια της EICMA που ξεκινά 5 Νοεμβρίου φέτος! Καλό δεν ακούγεται; Αν λοιπόν θεωρείτε ότι είστε έτοιμοι για την πρόκληση, πάρτε μέρος. Που ξέρετε… Μπορεί να δούμε την δημιουργία σας στο Μιλάνο φέτος!