Daytona Velos R125

Το ολοκαίνουργιο Velos R125 έφτασε στην Ελλάδα και είναι «φορτωμένο» με εξοπλισμό που πρώτη φορά βλέπουμε σε παπί.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Μετά το άκρως πετυχημένο Sprinter, μια φρέσκια πρόταση στην δημοφιλή κατηγορία των παπιών έφτασε στη χώρα μας. Το νέο Velos R125 μπαίνει δυναμικά στη μάχη της καθημερινής μετακίνησης με όπλα του όχι μόνο την επιθετική σπορ εμφάνιση, αλλά και πρωτοφανείς λύσεις στον τομέα της πρακτικότητας. Έτσι, είναι έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού αναβάτη στοχεύοντας στην κορυφή της κατηγορίας.



Το Velos R125 είναι εφοδιασμένο με τον νέο αερόψυκτο διβάλβιδο κινητήρα 120 κυβικών εκατοστών της Daytona που αποδίδει 8.5 ίππους στις 8.000 σ.αλ., νούμερο που εγγυάται τις υψηλές επιδόσεις. Συνεργάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 4 σχέσεων και χάρη στο σύστημα τροφοδοσίας ηλεκτρονικού ψεκασμού καυσίμου (EFI) υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές ρύπων Euro4. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Daytona, η κατανάλωση είναι μόλις 1,7 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα, που σημαίνει ότι η αυτονομία ξεπερνά τα 200 χιλιόμετρα.



Τα επίπεδα εξοπλισμού του Velos R125 ξεφεύγουν από τα δεδομένα της κατηγορίας. Διαθέτει μεγάλη σέλα με πλούσιο αφρώδες και αντιολισθητικό υλικό, ενώ η μεγάλη χειρολαβή συνεπιβάτη, εκτείνεται κατά μήκος της σέλας καταλήγοντας σε μία sport αεροτομή. Στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχουν δύο πρακτικοί ανοιχτοί αποθηκευτικοί χώροι με θύρα φόρτισης USB, καθώς και ένας γάντζος ανάρτησης χειραποσκευών. Κάτω από τη σέλα υπάρχουν 2 γάντζοι κρανών και χώρος για απαραίτητα έγγραφα. Ο κεντρικός μαγνητικός πολυδιακόπτης είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να αποτρέπει κάθε προσπάθεια παραβίασης. Τέλος, το πίσω φωτιστικό σώμα και τα φλας είναι τεχνολογίας LED, δίνοντας πόντους στη σπορ εμφάνιση.



Τα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά του Velos R125 συνεχίζονται, καθώς στο εμπρός μέρος έχουμε το μεγαλύτερο δισκόφρενο στην κατηγορία στα 276 χιλιοστά, ενώ και πίσω υπάρχει δίσκος 190 χιλιοστών πίσω. Διαθέτει σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS), που προσφέρει άμεση απόκριση και εξαιρετική ισχύ στο φρενάρισμα. Για την άνεση του αναβάτη φροντίζουν το ενισχυμένο πιρούνι και τα ρυθμιζόμενα σε 5 θέσεις αμορτισέρ.



Μπορείτε να αποκτήσετε σήμερα το δικό σας Daytona Velos R125 με μόλις 1.795 ευρώ. Είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: μαύρο, λευκό και κόκκινο και συνοδεύεται από 2 χρόνια δωρεάν εργασίες service και 3 χρόνια εγγύηση. 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ στο www.daytonamotors.gr