Daytona Maverick 500: Με δυνατότητα επέκτασης εγγύησης στα 4 έτη

Daytona Maverick 500: Με δυνατότητα επέκτασης εγγύησης στα 4 έτη

Ασφαλές με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό, αξιόπιστο με 4 χρόνια εγγύηση και ευκολοδήγητο με διασκεδαστικό χαρακτήρα, το Maverick 500 είναι ο λόγος για να λατρέψεις τις ασφάλτινες και off road αποδράσεις.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Με 6.645 ευρώ και 4 χρόνια εγγύηση

To Daytona Maverick 500 αποτελεί την είσοδο της εταιρείας σε μια από τις ισχυρότερες και ανταγωνιστικότερες κατηγορίες της αγοράς, των Adventure μοντέλων που οδηγούνται με Α2 δίπλωμα. Πηγή ισχύος του Maverick 500 αποτελεί ένας δικύλινδρος κινητήρας των 500 κυβικών της Loncin, που έχει ισχύ 46 ίππων και ροπή 4,1 kgm.  Η τροφοδοσία του Maverick 500 γίνεται από το σώμα ηλεκτρονικού ψεκασμού της BOSCH ενώ η κατανάλωση του είναι μόλις 4,3 λίτρα ανά 100χλμ., όπου σε συνδυασμό με το μεγάλο ρεζερβουάρ προσφέρει αυτονομία που μπορεί να ξεπεράσει τα 450 χιλιόμετρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακτινωτοί τροχοί με tubeless ελαστικά, αναρτήσεις Kayaba και φρένα Nissin

Οι τροχοί του μοντέλου είναι ακτινωτοί, διαμέτρου 19 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω, και μπορούν να φιλοξενήσουν ελαστικά tubeless. Τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης είναι τα Metzeler Tourance, που υπόσχονται ικανότητες 70% / 30% εντός και εκτός δρόμου αντίστοιχα. Οι αναρτήσεις παρέχονται από την Kayaba: Το εμπρός πιρούνι είναι USD διαμέτρου 41 χιλιοστών και το πίσω αμορτισέρ συνεργάζεται με μοχλικό. Το πλαίσιο του MAVERICK 500 είναι τύπου «διαμάντι» και αγκαλιάζει τον κινητήρα, ενώ το ψαλίδι είναι αλουμινένιο τετράγωνης διατομής. Με τη χωρητικότητα του ρεζερβουάρ να είναι στα 20 λίτρα, το βάρος της πλήρης υγρών φτάνει τα 206 κιλά. Οι αναρτήσεις είναι ρυθμιζόμενες σε απόσβεση και προφόρτιση. Στα φρένα, το Maverick 500 φέρει δαγκάνες της Nissin, με δίσκους 300 και 240 χιλιοστών, εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Το σύστημα ABS του μοντέλου είναι δύο καναλιών, με δυνατότητα επιλογής ρυθμίσεων από 3 διαφορετικούς χάρτες. 

Adventure σε σχεδίαση και εξοπλισμό

Η γεμάτη αιχμηρές γωνίες και έντονες γραμμές σιλουέτα του, συνάδει με τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του, ενώ το μπροστινό μέρος με το τονισμένο και προτεταμένο ρύγχος και το μοναδικό σχέδιο του προβολέα το κάνουν να ξεχωρίζει. Τα φωτιστικά σώματα είναι τύπου LED, ενώ στο εμπρός μέρος υπάρχουν και φώτα ημέρας DRL. Το όργανο του Maverick 500 είναι διπλού τύπου, συνδυάζοντας την αναλογική ένδειξη στροφομέτρου με μια ευμεγέθη ψηφιακή οθόνη LCD για τις υπόλοιπες ενδείξεις. Η ζελατίνα του μοντέλου είναι ρυθμιζόμενη σε 2 θέσεις, ενώ το Maverick 500 φέρει επίσης πλαϊνά προστατευτικά κάγκελα, ποδιά κινητήρα, χούφτες και διπλή παροχή ρεύματος στο εμπρός μέρος: Τόσο βύσμα 12 Volt, όσο και θύρα USB

 
Το Maverick 500 κοστίζει 6.645 ευρώ και συνοδεύεται από 4 χρόνια εγγύηση.
 
Από τα πιο προσιτά μεσαία adventure της αγοράς
Οδηγείται με Α2 δίπλωμα
Αναρτήσεις Kayaba, φρένα Nissin
Ακτινωτοί τροχοί 19 ιντσών μπροστά και 17 ιντσών πίσω
Είναι το καλύτερο της κατηγορίας του;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »