To Daytona Edison 50 είναι υποψήφιο για Best ηλεκτρικό 2021.

Daytona Edison 50 - Test

Daytona Edison 50 - Test

Daytona Edison 50 - Test

Daytona Edison 50 - Test

Daytona Edison 50 - Test

Daytona Edison 50: Υποψήφιο για Best ηλεκτρικό 2021

Ένα από τα πρώτα ηλεκτροκίνητα scooters που ήρθαν στην αγορά μας, το Daytona Edison 50 είναι διαθέσιμο σε πολύ προσιτή τιμή, ενώ με την αφαιρούμενη μπαταρία του εκτοξεύει την ευκολία χρήσης. Μπορεί να αναδειχθεί στο Best Ηλεκτρικό 2021;

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Τιμή: 1.590 ευρώ

 

+: Τιμή, cruise control, ευελιξία

-: Χώροι για δυο άτομα
 

Best Moto 2021: Ψηφίστε την καλύτερη μοτοσυκλέτα, το καλύτερο scooter και το καλύτερη ηλεκτρικό και κερδίστε 3 μοτοσυκλέτες και 60 άλλα πλούσια δώρα!


Έκανε πρόσφατα την εμφάνιση του στην γκάμα των scooter της Daytona και μπορεί ο αριθμός «50» να παραπέμπει σε κυβικά εκατοστά βενζινοκινητήρα, όμως τo Edison είναι ένα πλήρως ηλεκτρικό scooter.
Πήρε το όνομά του από τον Αμερικανό Thomas Edison, έναν από τους σημαντικότερους εφευρέτες και πατέρα του μικροφώνου, του ηλεκτρικού λαμπτήρα και άλλων εφευρέσεων, με τον αριθμό «50» να υποδηλώνει ότι οι επιδόσεις του είναι αντίστοιχες 50αριού και να καθορίζει τους άμεσους ανταγωνιστές του. Υπόσχεται να κάνει εύκολες και διασκεδαστικές τις καθημερινές μετακινήσεις του ιδιοκτήτη και να τον κάνει να ξεχάσει τα βενζινάδικα και τα έξοδα συντήρησης ενός βενζινοκίνητου scooter.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ