Daytona Best Electric: Ασφάλεια, σιγουριά και οικονομία

Daytona Best Electric: Ασφάλεια, σιγουριά και οικονομία

Το ηλεκτρικό scooter δεν είναι παιχνίδι. Εσύ θα επιλέξεις μια αξιόπιστη και εγγυημένη λύση ή ότι σου πλασάρει ο πωλητής;

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Με ένα ηλεκτρικό scooter Daytona κινείσαι με ασφάλεια.

Τα ηλεκτρικά scooter έχουν κατακλύσει την αγορά και όχι άδικα, καθώς προσφέρουν σημαντικά μειωμένο κόστος χρήσης και συντήρησης. Βλέπουμε να κάνουν την εμφάνισή τους συνεχώς νέες μάρκες, άγνωστες μέχρι τώρα, οι οποίες προτείνουν τις δικές τους λύσεις, κάνοντας δύσκολη και πολύπλοκη την σωστή επιλογή. Μήπως όμως τα πράγματα είναι πιο απλά;
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένα ηλεκτρικό scooter δεν είναι παιχνίδι. Είναι ένα μέσο μεταφοράς που καλείται να βγει στον ίδιο δρόμο που κυκλοφορούν και άλλα οχήματα και μπορεί να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Αυτομάτως αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μπορεί να διαχειριστεί τα χιλιόμετρα αυτά, δηλαδή να είναι σε θέση να στρίψει και κυρίως να φρενάρει με ασφάλεια. Όταν λοιπόν έρθει ώρα της αγοράς, θα ήταν καλό να εμπιστευτείς ένα ισχυρό όνομα του χώρου, όπως η Daytona που με την πολύχρονη παρουσία της στην Ελληνική αγορά μπορεί να εγγυηθεί την αξιοπιστία, την επάρκεια ανταλλακτικών και τη σωστή συντήρηση του scooter σου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ηλεκτρικά για κάθε χρήση, ακόμα και επαγγελματική

Η γκάμα της Daytona Best Electric είναι πλήρης, αφού περιλαμβάνει πάνω από 10 μοντέλα για κατόχους διπλώματος A1 ή και ΑΜ, ενώ σε συγκριμένα scooter, υπάρχουν εκδόσεις με τελική που περιορίζεται στα 25 χλμ. / ώρα και μπορούν να οδηγηθούν χωρίς δίπλωμα. Επίσης, υπάρχουν και επαγγελματικά ηλεκτρικά scooter που διαθέτουν μεγάλη σχάρα και επίπεδο πάτωμα, που είναι ιδανικά για όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο της διανομής και των μεταφορών. Επίσης, η Daytona διαθέτει ηλεκτρικό micro car και ένα τρίκυκλο επαγγελματικό φορτηγό με κλειστή καμπίνα και δυο επιλογές ως προς τον χώρο φόρτωσης (pickup και box).
Παραδοσιακά τα μοντέλα της Daytona διακρίνονταν για την υψηλή σχέση ποιότητας – τιμής και τα ηλεκτρικά δεν αποτελούν εξαίρεση. Μάλιστα με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» μπορείς να έχεις σημαντικό όφελος που φτάνει τα 800 ευρώ και κάνει πιο εύκολη την απόκτηση ενός ηλεκτρικού scooter.
 

Πρακτικότητα και μέγιστη οικονομία

Ένα ηλεκτρικό scooter έχει πολύ μικρό κόστος χρήσης, καθώς  σε απαλλάσσει από το κόστος της βενζίνης, που έχει ξεπεράσει τα 2 ευρώ το λίτρο, ενώ δεν πληρώνεις ούτε τέλη κυκλοφορίας. Η απουσία κινητήρα εσωτερικής καύσης μειώνει και σημαντικά τα έξοδα συντήρησης, καθώς δεν πληρώνεις αλλαγές λαδιών, φίλτρων, μπουζί κλπ., οπότε μένουν μόνο κάποια μικρής αξίας αναλώσιμα όπως τακάκια και ελαστικά, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνεται έλεγχος καλής λειτουργίας.
Οι αποσπώμενες μπαταρίες με τις οποίες είναι εξοπλισμένα τα ηλεκτρικά scooter της Daytona, Σου επιτρέπουν να φορτίζεις οπουδήποτε, ακόμα και στο γραφείο, οπότε δεν χρειάζεται να έχεις πρίζα στο γκαράζ σου. Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στην αυξημένη αυτονομία και αρκετά μοντέλα της Daytona μπορούν να εξοπλιστούν με 2 μπαταρίες για αυτονομία πάνω από 100 χιλιόμετρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »