Ο Davey G. Johnson

Davey G. Johnson: Αγνοείται επί μία εβδομάδα

Πολλά ερωτηματικά γύρω από την εξαφάνιση, φαινομενικά χωρίς λόγο, του Αμερικανού δημοσιογράφου μοτοσυκλέτας Davey G. Johnson. Διαβάστε τι έχει γίνει.

Έχουν περάσει ήδη πάνω από 7 ημέρες από την στιγμή που ο Davey G. Johnson, Αμερικανός δημοσιογράφος μοτοσυκλέτας πολύ γνωστός στον χώρο, δηλώθηκε ως αγνοούμενος. Πρόκειται για μια υπόθεση με πολλά ερωτηματικά, η οποία απασχολεί τα παγκόσμια μέσα από τις 5 Ιουνίου.

Ο Johnson είχε στην διάθεσή του μία μοτοσυκλέτα Honda CB1000R για δοκιμή και θα ξεκινούσε για μια διαδρομή για στο Las Vegas την Κυριακή 2 Ιουνίου, κάτι που οι δικοί του άνθρωποι θεωρούσαν φυσιολογικό λόγω του περιπετειώδους χαρακτήρα του Johnson. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο δημοσιογράφος επικοινώνησε τελευταία φορά με την σύντροφό του Jaclyn Trop, τα ξημερώματα της Τετάρτης 5 Ιουνίου για να την ενημερώσει ότι «είναι καλά, αλλά εξαντλημένος».

Σύμφωνα με την Trop, ο Johnson θα οδηγούσε διαμέσου του ορεινού περάσματος Sonora Pass, το οποίο φημίζεται για τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες του ακόμη και το καλοκαίρι. Η Trop πιστεύει ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης που μίλησε με τον Johnson, ότι ο δημοσιογράφος είχε περάσει το Sonora Pass και είχε κάνει στάση για ανάπαυση. Ωστόσο, αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα μάθαινε κανείς νέα του.

Ήδη έχει ξεκινήσει μια τεράστια επιχείρηση ανεύρεσης του Johnson, η οποία υποστηρίχθηκε και από online καμπάνια συγκέντρωσης πόρων. Οι αρχές φαίνεται ότι έχουν βρει την μοτοσυκλέτα και όλα τα προσωπικά αντικείμενα του Johnson (εκτός από το πορτοφόλι του) κοντά σε ένα ποτάμι στους πρόποδες της Sierra Nevada, στην περιοχή Cavaleras County της California.

Προς το παρόν δυστυχώς κανένα καλό νέο δεν έχει προκύψει, με την υπόθεση να εγείρει ερωτηματικά ως προς το γιατί ένας επαγγελματίας μοτοσυκλετιστής, θα επέλεγε να διέλθει μέσα από ένα πιθανώς παγωμένο ορεινό πέρασμα χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό, όπως δηλώνουν οι συνάδελφοί του εξ Αμερικής. Περιμένουμε περισσότερα.