O Gigi Dall Igna

Dall Igna: Θα έχουμε νέα μοτοσυκλέτα στην Valencia

Με μια πρώτη αγωνιστική για το 2020 θα «κατέβει» η Ducati στην Valencia στο τέλος της σεζόν, όπως λέει ο Gigi Dall Inga. Δείτε τι δήλωσε ο Ιταλός…

Μια ακόμη… ταραχώδης σεζόν για την Ducati στα MotoGP φτάνει στο τέλος της: Ο Dovizioso είχε έντονες ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου στην αρχή της σεζόν, όμως η πορεία έδειξε άλλα, με ατυχείς στιγμές και έναν παντοδύναμο Marquez να αρνείται την «κούπα» από τους Ιταλούς. Ωστόσο, με το πρωτάθλημα ομάδων να είναι ακόμα ανοικτό και την Mission Winnow να προηγείται ακόμα, δεν έχουν τελειώσει όλα. Για τα επόμενα βήματα της Ducati στο MotoGP, μίλησε ο Gigi Dall Igna.

O επικεφαλής της Ducati Corse είπε συγκεκριμένα: «Για την Valencia και τα test, έχουμε προετοιμάσει μια εντελώς νέα και καλύτερη μοτοσυκλέτα, όσον αφορά τον τομέα της ταχύτητας μέσα στη στροφή, μια περιοχή που χρειαζόμαστε σίγουρα βελτίωση. Η ανάπτυξη του αγωνιστικού του 2020 δεν θα είναι εύκολη, γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά είμαστε σίγουροι ότι η μοτοσυκλέτα θα δουλεύει καλύτερα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.»

Ο Dall Igna προέβη και σε σύντομες δηλώσεις «απολογισμού», για την φετινή σεζόν: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την δουλειά μας γιατί η μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε πολύ. Από την άλλη, είμαστε δυσαρεστημένοι γιατί δεν βελτιωθήκαμε αρκετά ώστε να κερδίσουμε τον τίτλο. Αυτό μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι πρέπει κάνουμε κάτι παραπάνω για το 2020. Ανάμεσα στα σχέδιά μας είναι να δουλέψουμε στον συνδυασμό του ψαλιδιού και του αεροδυναμικού βοηθήματος. Πολλές ομάδες αναπτύσσουν το σημείο αυτό»