Αρκετά ευρύχωρη, η σέλα θα φιλοξενήσει 2 άτομα στις καθημερινές μετακινήσεις.

Η LCD οθόνη ζυγίζει μόλις 230γρ. και διαθέτει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Τα μεγάλα ψηφία του ταχύμετρου το κάνουν αρκετά πιο ευανάγνωστο από το στροφόμετρο.

Τυπική Honda εργονομία στους διακόπτες.

Aνεση – Εργονομία

Οι μικρές διαστάσεις ίσως δημιουργήσουν αμφιβολίες για την εργονομία του CB300R, αλλά μην ξεχνάς ότι μιλάμε για Honda, οπότε πριν καν οδηγήσεις, γνωρίζεις πως θα βολευτείς αμέσως, ανεξάρτητα την σωματική σου διάπλαση. Τα χειριστήρια  βρίσκονται στη σωστή θέση και η όρθια στάση του σώματος είναι ιδανική για το περιβάλλον που θα κινείται ως επί το πλείστον το μικρό CB. Η σέλα δεν είναι η πιο χαμηλή της κατηγορίας καθώς βρίσκεται στα 799 χιλ από το έδαφος, όμως λόγω του μικρού πλάτους δεν εμποδίζει τα πόδια να πατήσουν σταθερά όταν βρίσκεσαι ακινητοποιημένος. Είναι ευρύχωρη, αλλά αποδεικνύεται και αρκετά σκληρή στην πολύωρη χρήση, όπως αντίστοιχα και η θέση για τον συνεπιβάτη, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και χειρολαβές , διακριτικά τοποθετημένες στο πίσω μέρος.
    Η LCD οθόνη του πίνακα οργάνων (ζυγίζει μόλις 230γρ.)ταιριάζει με το ύφος της μοτοσυκλέτας χωρίς όμως να εντυπωσιάζει όπως μια TFT, καθώς πλέον συναντάμε έγχρωμες οθόνες ακόμα και στις μικρές κατηγορίες. Διαθέτει μεγάλα ψηφία και πληροφορεί τον αναβάτη με τις απαραίτητες ενδείξεις όπως ταχύμετρο, στροφόμετρο (δεν είναι τόσο ευανάγνωστο), ολικό και μερικούς χιλιομετρητές, κατανάλωση καυσίμου, θερμοκρασία κινητήρα, ρολόι και ενδεικτικές λυχνίες στο επάνω μέρος.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!