Ο μπροστινός προβολέας διαθέτει DRL φώτα ημέρας και επιθετική εμφάνιση.

Οι εξατμίσεις επέστρεψαν κάτω από την ουρά όπως στην πρώτη γενιά, αφήνοντας ανεπηρέαστη την θέα προς το μονόμπρατσο ψαλίδι.

Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

Η παράδοση της Ducati δεν θα μπορούσε να λείπει από τo νέο Hypermotard. Μπορεί να  βασίζεται στο motard στυλ έχει όμως τον δικό του σχεδιαστικό χαρακτήρα που το κάνει να ξεχωρίζει, όντας άμεσα αναγνωρίσιμο από όποια πλευρά και αν το κοιτάξεις. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το Hypermotard 950 concept (ένα ελαφρώς τροποποιημένο 950), κέρδισε πρόσφατα το βραβείο NEW DESIGN AND PROTOTYPES στον διαγωνισμό Concorso dΆEleganza Villa dΆEste, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι οι Ιταλοί έχουν τον τρόπο να σχεδιάζουν όμορφες μοτοσυκλέτες ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία ανήκουν. Κρατώντας τις βασικές γραμμές που χαρακτηρίζουν κάθε γενιά, το 950 δέχτηκε ένα μελετημένο Facelift με σκοπό να αναδείξει περισσότερο το sport DNA του.
Αλλαγές έχουμε τόσο στο μπροστινό μέρος όπου ο προβολέας με τα φώτα ημέρας DRL δείχνει πλέον πιο επιθετικός, όσο και στα αιχμηρά πλαϊνά πλαστικά και το ρεζερβουάρ που συνεχίζει μια νοητή γραμμή με τη  νέα σέλα. Όμως η μεγαλύτερη διαφοροποίηση αναμφίβολα έρχεται στο πίσω μέρος και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, καθώς οι εξατμίσεις επέστρεψαν κάτω από την ουρά όπως στο πρώτο 1100, αφήνοντας ανεπηρέαστη την θέα προς το πανέμορφο μονόμπρατσο ψαλίδι, σήμα κατατεθέν της Ducati. Ο συνολικός όγκος του μοντέλου είναι αρκετά μικρός θυμίζοντας supermotard, ενώ η ποιότητα και το συνολικό φινίρισμα βρίσκεται στα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια η ιταλική φίρμα, καλύπτοντας και τους πιο απαιτητικούς αναβάτες. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ