Δοκιμή BMW R nineT Urban G/S

Προσαρμοσμένη στα θέλω σου και με εντυπωσιακή εμφάνιση που μαγνητίζει, το R nineT Urban G/S εντοπίζει τις αδυναμίες σου και γίνεται η κρυφή και φανερή σου επιθυμία.

Τιμή: 14.450 ευρώ      
+: Κινητήρας, αίσθηση, εμφάνιση, άνεση
-:  Απουσία ρυθμίσεων μπροστινού

Το R nineT παρουσιάστηκε το 2013, στο πλαίσιο των εορτασμών 90 ετών ζωής της Βαυαρικής εταιρίας. Ίσως ούτε η ίδια η BMW περίμενε την εμπορική επιτυχία του μοντέλου και έτσι η επόμενη κίνηση ήταν η δημιουργία της σειράς Heritage. To R nineT Urban G/S, είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην σειρά αυτή. Ο σχεδιασμός παραπέμπει στην R80 G/S του 1980, το μοντέλο που θεωρείται ο πρόγονος και δημιουργός της κατηγορίας των adventure μοτοσυκλετών. Μοιράζεται τα ίδια εξαρτήματα με τη υπόλοιπα μέλη της σειράς R nineT, αλλά η μεγαλύτερη προσοχή έχει δοθεί  στον σχεδιασμό και την αισθητική, που αποπνέει διαχρονικότητα και απαράμιλλο στιλ.

  • Τασος

    την μηχανή την οδήγησα και είναι πολύ σκληρή, έχει πολύ βαριά αίσθηση στις στροφές, καθως θέλει προσπάθεια για να στριψει (μακρυά και κοντη) και Επίσης χτύπα στις λακκούβες. Ούτε άνετη είναι ούτε μαλακια....

      6