Σε αναμενόμενα επίπεδα κυμάνθηκε η προσφερόμενη άνεση της σέλας.

Ο χώρος κάτω από την σέλα θα χωρέσει μπόλικα καθημερινά μικροπράγματα.

Λιτός, αλλά ευανάγνωστος και χωρίς σημαντικές απουσίες ενδείξεων ο πίνακας.

Αυτό είναι ΣΩΤΗΡΙΟ. Η θήκη στην ποδιά απογειώνει την πρακτικότητα.

Aνεση-εργονομία: Έχει και ποτηροθήκη!

Απλά, δεν γίνεται να μην προσέξεις αυτή την λεπτομέρεια. Το Crypton S εξοπλίστηκε με μία ανοιχτή θήκη μικροαντικειμένων στην ποδιά του, η οποία έχει κατάλληλο σχήμα ώστε να φιλοξενεί και ένα ποτήρι καφέ ή ένα μπουκάλι νερό, και αρκετά μεγάλη χωρητικότητα για πορτοφόλι ή οτιδήποτε θέλετε άμεσα διαθέσιμο, μπροστά σας. Μια εξαιρετική προσθήκη από την Yamaha, που απογειώνει την εργονομία σε συνθήκες έντονης χρήσης. 

Το Crypton S φέρει και έναν χώρο αποθήκευσης κάτω από την σέλα, ικανού μεγέθους. Μπορεί να μην χωρά full-face κράνος, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, αφού το μοντέλο περιλαμβάνει 2 ειδικούς γάντζους για την συγκράτηση κρανών. 


H εργονομία της θέσης οδήγησης επιτρέπει άνετη τοποθέτηση του αναβάτη, με τα χέρια στην ορθή γωνία και σε μέσο ύψος και την ποδιά να είναι πολύ ευρύχωρη για τα πόδια. Τα μαρσπιέ βρίσκονται ελαφρώς πίσω, χωρίς να ενοχλούν, ενώ η σέλα είναι άνετη σε θέμα αφρώδους και σχήματος, αλλά και κάπως ολισθηρή στο κάλυμμα της.  Ο συνεπιβάτης απολαμβάνει παρόμοια άνεση, ενώ οι χειρολαβές που έχει στην διάθεσή του είναι πολύ εύχρηστες και ευμεγέθεις. Στο τιμόνι, οι διακόπτες είναι κλασικής διάταξης, ενώ ο πίνακας οργάνων είναι όμορφα σχεδιασμένος και περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ένα παπί –ανάμεσα σε αυτά, φωτεινές ενδείξεις για τις 4 σχέσεις.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

  • Χρήστος

    Το έχω έξι μήνες πολύ καλό μηχανάκι,ένα μελανό σημείο που έχω εντοπίσει είναι ότι δεν παίρνει μπρος ούτε με την μανιβέλλα αν σου έχει αδειάσει η μπαταρία,επίσης αισθητή η απουσία του πίσω δισκόφρενου έστω και για ψυχολογικούς λόγους καθώς και η απουσία του πλαΪνού στάντ το οποίο η yamaha δεν το συμπεριέλαβε στον εξοπλισμό

      25
  • ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΤΟ ΈΧΩ 4 ΜΉΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΌΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΆΣΕΙ ΑΠΛΆ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ.ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΆΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΤΟΥ.

      65