Οι ημιενεργητικές αναρτήσεις της WP ρυθμίζονται αυτόματα ανάλογα το πρόγραμμα οδήγησης και συνεργάζονται ιδανικά με τις ακτινικές δαγκάνες της Brembo.

    Πλαίσιο- Αναρτήσεις-Φρένα

    Σε αυτόν τον τομέα δεν υπάρχουν εκπλήξεις, καθώς το πλαίσιο και το υποπλαίσιο από ατσάλινο χωροδικτύωμα συνεχίζουν να αποτελούν τα δομικά στοιχεία της μοτοσυκλέτας και να συνεργάζονται με τις ημιενεργητικές αναρτήσεις της WP. Οι τελευταίες αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι 48 χιλ και μονό αμορτισέρ, με διαδρομή 190 και 193χιλ αντίστοιχα, ενώ ρυθμίζονται αυτόματα ανάλογα το πρόγραμμα οδήγησης. Φυσικά ο κάθε αναβάτης έχει τη δυνατότητα (ανεξάρτητα του προκαθορισμένου setup) να προσαρμόσει την σκληρότητα τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. 

    Η Triumph δεν παρέλειψε να προικίσει την Tiger με κορυφαίες λύσεις και στον τομέα των φρένων όπου μπροστά συναντάμε τετραπίστονες ακτινικές μονομπλοκ δαγκάνες της Brembo με δίσκους 305 χιλ και πίσω διπίστονη δαγκάνα της Nissin με δίσκο 282χιλ χωρίς όπως προαναφέραμε να λείπει το cornering ABS με δυνατότητα απενεργοποίησης.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ