Moto Guzzi V9 Bobber

Οι νεορετρό custom μοτοσυκλέτες δεν είναι αποστασιοποιημένες από τη σύγχρονη σπορ αισθητική. Το V9 Bobber είναι η ζωντανή απόδειξη μιας κατασκευής που ξεχειλίζει από δυναμισμό και στιλ.

Τιμή: 9.970 ευρώ      
+: Ροπή, εμφάνιση, διαχρονικό, δυνατότητα για customizing
-: Τraction, τάπα ρεζερβουάρ δεν κλειδώνει

Η Ιταλική εταιρία κλείνει σχεδόν ένα αιώνα ζωής και αν μη τι άλλο έχει καθιερωθεί στην μνήμη των απανταχού μοτοσυκλετόφιλων, για την κατασκευή ξεχωριστών ρετρό μοντέλων. Και σε αυτή την περίπτωση φρόντισε να μας εκπλήξει, παρουσιάζοντας το V9 Bobber, το οποίο προσαρμόζει το Αμερικάνικό στοιχείο στην Ιταλική κουλτούρα.

Οι μοτοσυκλέτες Bobber εμφανίστηκαν στις ΗΠΑ μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με σκοπό την γρήγορη οδήγηση σε χωματόδρομους. Οι ιδιοκτήτες αφαιρούσαν τις περιττές λεπτομέρειες και τοποθετούσαν υπερμεγέθη ελαστικά.

Το Bobber μοιράζεται την ίδια V9 πλατφόρμα, όπως και το Roamer, με ελάχιστες διαφοροποιήσεις, παρόλα αυτά έχει τη δική του διαφορετική προσωπικότητα. Με εντυπωσιακό μαύρο ματ χρώμα, τροχούς 16 ιντσών και φαρδιά ελαστικά, καταφέρνει και παντρεύει ιδανικά το κλασικό με την σύγχρονη σπορ εμφάνιση.

Ένας επιτυχημένος τρόπος προσαρμογής της Αμερικανικής αισθητικής, πάνω στο Ιταλικό στυλ. Ένας Ιταλός με Αμερικάνικό όνομα.