Η σέλα διαθέτει αρκετό αφρώδες και είναι ικανή να φιλοξενήσει 2 άτομα παρ` όλο που δεν υπάρχουν χειρολαβές για τον συνεπιβάτη.

    Aνεση – Εργονομία: Κάθε μέρα, όλη μέρα

    Το Duke 250 συνδυάζει άριστα τη σπορ και ταυτόχρονα ξεκούραστη θέση οδήγησης, η οποία είναι  ιδανική για την αστική και περιαστική  μετακίνηση που προορίζεται το μοντέλο. Παρά τις μικρές του διαστάσεις, θα δεχθεί χωρίς παράπονα κάθε ανάστημα, τοποθετώντας το σώμα σε σχετικά όρθια θέση με τα χέρια αρκετά ανοικτά λόγω του φάρδους του τιμονιού και τα πόδια να ¨κουμπώνουν¨ στις εσοχές του (13,4 λίτρων) ρεζερβουάρ, χωρίς ενοχλητικές γωνιές. Σε συνδυασμό με το αφρώδες της ευρύχωρης σέλας που βρίσκεται στα 830χιλ από το έδαφος, παρέχει στον αναβάτη και το συνεπιβάτη ό,τι χρειάζεται, ακόμα και για πολύωρες μετακινήσεις. 

    H εντυπωσιακή έγχρωμη TFT οθόνη του 390 και του 125 απουσιάζει στο 250, αφού στη θέση της βρίσκεται μια LCD με πορτοκαλί φωτισμό, η οποία αναλαμβάνει να πληροφορήσει τον αναβάτη με όλες τις απαραίτητες ενδείξεις όπως ταχύμετρο, στροφόμετρο, θερμοκρασία κινητήρα, ολικό και μερικούς χιλιομετρητές, δείκτη επιλεγμένης ταχύτητας, ένδειξη κατανάλωσης βενζίνης αλλά και shift light. Τέλος, μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που παρατηρείς μόνο το βράδυ αλλά δεν συναντάς συχνά στην κατηγορία, είναι οι φωτιζόμενοι και απλοί στη χρήση τους διακόπτες.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ