Πρέπει να ακούσεις αυτό το τελικό για να διαπιστώσεις πόσο θυμίζει τα αυθεντικά Cub. 100% ρέπλικα το πίσω μέρος, με τα καλυμμένα αμορτισέρ και αλυσίδα και το μεγάλο φτερό.

    Πλαίσιο-αναρτήσεις- φρένα

    Αρχής γενομένης από το πλαίσιο, πρόκειται για μια κατασκευή ραχοκοκαλιάς από ατσάλι, με αλλαγές ακαμψίας στις βάσεις του κινητήρα και στον λαιμό του τιμονιού. Ελαστικά παρεμβύσματα χρησιμοποιούνται στο τιμόνι, την σέλα και τα μαρσπιέ για την μείωση των κραδασμών, αυξάνοντας την ποιότητα κύλισης. Ένα πιρούνι διαδρομής 100 χιλιοστών και δύο αμορτισέρ διαδρομής 84 χιλιοστών αποτελούν την ανάρτηση, ενώ η Honda επέλεξε χυτούς τροχούς 17 ιντσών και ελαστικά Tubeless, για καλύτερη σταθερότητα, κύλιση και απόκριση. Στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο 220 χιλιοστών εμπρός, ο οποίος συνδυάζεται με δαγκάνα ενός εμβόλου και ABS μονού καναλιού. Στον πίσω τροχό την πέδηση αναλαμβάνει ένα ταμπούρο. 

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

    • Μάκης Λώλος

      Εγω honta inova εχω και ειμαι ευχαριστιμένος αλλά αυτός που το σχεδίασε πρέπει να τον έχουν σουτάρει όχι μόνο είναι πανάκριβο αλλά και η μονή σέλα το αποτελείωσε ας το βάλουν στα αζήτητα για να μην πω κάτι άλλο.

        15
    • Giannis

      Πανάκριβο, αν βγάλεις τα σήματα της Honda βάζεις στοίχημα πως είναι μια κινεζική μπαρούφα. Αν ήταν οι εποχές που σε παρακαλούσαν οι τράπεζες να παρεις δάνειο τότε μπορεί να πούλαγε. Τώρα σίγουρα σκέτη αποτυχία..

        11
    • POPESCU CHRISTOS

      ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΤΙΝ ΤΕΛΙΚΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΝΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΓΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΟΝΚΕΥ 125 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΟΝΤΑΚΙΑΣ

        19
    • γιωργος

      Πιστευω οτι θα πιασει ακριβώς επειδή ειναι ακριβό ποιοτικό και honda και θα το πάρουν όλοι όσοι αγοράζουν iphone για να δείχνονται. Απλά στην καφετέρια εκτός απο το iphone στο τραπεζάκι θα έχουν παρκαρισμένο και το hondaki μπροστά απο το τραπεζάκι.

        19
    • θεοδωρος

      Είναι μπαρόκ, οι χυτές δεν του πάνε το πίσω φτερό και φωτιστικό μοιάζει με παλιό scarabeo είναι πανάκριβο και δεν έφεραν τα κομψοτεχνήματα super cub και cross cub και έφεραν τον κουασιμόδο...

        30
    • θεοδωρος

      Είναι μπαρόκ, οι χυτές δεν του πάνε το πίσω φτερό και φωτιστικό μοιάζει με παλιό scarabeo είναι πανάκριβο και δεν έφεραν τα κομψοτεχνήματα super cub και cross cub και έφεραν τον κουασιμόδο...

        14
    • Konstantinos

      4000 ευρω!! Απατο θα παει...ο κοσμοσ θελει φθηνα οχηματα οχι ακριβες αναβιωσεισ replicas..

        82