Ο κινητήρας των 125 κ.εκ. θα σε εντυπωσιάσει με την ομαλή λειτουργία του. Οι επιδόσεις που προσφέρει, είναι επαρκείς χωρίς υπερβολές.

    Κινητήρας

    Ο 125άρης μονοκύλινδρος κάνει πλήρη χρήση της εξέλιξης των τελευταίων 60 ετών, για να εξασφαλίσει μειωμένη κατανάλωση και χαμηλό επίπεδο θορύβου και ρύπων. Είναι αερόψυκτος, 2βάλβιδος και αποδίδει 9,7 ίππους και 1 kgm ροπής, τροφοδοτούμενος από ψεκασμό. Το μοτέρ είναι υποτετράγωνο (μεγαλύτερη διαδρομή εμβόλου από την διάμετρό του), κάτι που συμβάλλει σε περισσότερη ροπή στις μεσαίες στροφές. Ο κινητήρας φέρει επίσης ελικοειδή γρανάζια πρωτεύουσας μετάδοσης και βελτιωμένα ρουλεμάν στροφάλου για μείωση του θορύβου, ενώ ρουλεμάν και ελαστικά παρεμβύσματα χρησιμοποιήθηκαν στον επιλογέα ταχυτήτων για ομαλές αλλαγές σχέσεων. Ο κινητήρας είναι επίσης βαμμένος σε ματ χρώμα αλουμινίου, με νότες χρωμίου, για να συμφωνεί αισθητικά με το μοντέλο. 

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

    • Μάκης Λώλος

      Εγω honta inova εχω και ειμαι ευχαριστιμένος αλλά αυτός που το σχεδίασε πρέπει να τον έχουν σουτάρει όχι μόνο είναι πανάκριβο αλλά και η μονή σέλα το αποτελείωσε ας το βάλουν στα αζήτητα για να μην πω κάτι άλλο.

        15
    • Giannis

      Πανάκριβο, αν βγάλεις τα σήματα της Honda βάζεις στοίχημα πως είναι μια κινεζική μπαρούφα. Αν ήταν οι εποχές που σε παρακαλούσαν οι τράπεζες να παρεις δάνειο τότε μπορεί να πούλαγε. Τώρα σίγουρα σκέτη αποτυχία..

        11
    • POPESCU CHRISTOS

      ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΤΙΝ ΤΕΛΙΚΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΝΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΓΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΟΝΚΕΥ 125 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΟΝΤΑΚΙΑΣ

        19
    • γιωργος

      Πιστευω οτι θα πιασει ακριβώς επειδή ειναι ακριβό ποιοτικό και honda και θα το πάρουν όλοι όσοι αγοράζουν iphone για να δείχνονται. Απλά στην καφετέρια εκτός απο το iphone στο τραπεζάκι θα έχουν παρκαρισμένο και το hondaki μπροστά απο το τραπεζάκι.

        19
    • θεοδωρος

      Είναι μπαρόκ, οι χυτές δεν του πάνε το πίσω φτερό και φωτιστικό μοιάζει με παλιό scarabeo είναι πανάκριβο και δεν έφεραν τα κομψοτεχνήματα super cub και cross cub και έφεραν τον κουασιμόδο...

        30
    • θεοδωρος

      Είναι μπαρόκ, οι χυτές δεν του πάνε το πίσω φτερό και φωτιστικό μοιάζει με παλιό scarabeo είναι πανάκριβο και δεν έφεραν τα κομψοτεχνήματα super cub και cross cub και έφεραν τον κουασιμόδο...

        14
    • Konstantinos

      4000 ευρω!! Απατο θα παει...ο κοσμοσ θελει φθηνα οχηματα οχι ακριβες αναβιωσεισ replicas..

        82