Αρκετά εντυπωσιακό το εμπρός μέρος του Dominar. Το LED φανάρι ψαρώνει κόσμο..

Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει… Α ναι! Φέρνει κάτι σε Diavel το πίσω μέρος, με τα δύο κάθετα φανάρια.

Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής: Εντυπωσιακά LED, μυώδης σιλουέτα

Στον σχεδιασμό του Dominar είναι έκδηλα τα εξής δύο στοιχεία: Από τη μια ο cruiser χαρακτήρας του μοντέλου και από την άλλη, η αισθητική επιρροή από το Diavel της Ducati. Το πρώτο χαρακτηριστικό που τραβάει τα βλέμματα, είναι το μπροστινό φανάρι τύπου LED με την αγριεμένη μάσκα. Εκτός από το λειτουργικό κομμάτι, όπου προσφέρει άψογη ορατότητα στο σκοτάδι, είναι και αρκετά εντυπωσιακό, καθώς διαθέτει ένα κεντρικό προβολέα για την μεσαία σκάλα και τρεις σειρές LED εκατέρωθεν του προβολέα για τη μεγάλη σκάλα. Και τα υπόλοιπα φωτιστικά σώματα είναι LED, συμβάλλοντας στην σύγχρονη όψη του μοντέλου, ενώ το οπίσθιο φανάρι με της δύο κάθετες κόκκινες γραμμές, θυμίζει έντονα κάτι από Diavel. Το Dominar δεν το λες μικρή μοτοσυκλέτα και αιτία είναι ο ισορροπημένος όγκος του με το μυώδες ρεζερβουάρ, και τη φαρδιά ουρά. Τα προστατευτικά κάγκελα θα αποδειχθούν σωτήρια για τα πλαστικά σε ενδεχόμενη πτώση, ενώ η καρίνα, εκτός από τους πόντους που προσθέτει στην αισθητική, προφυλάσσει το κάτω μέρος του κινητήρα.  Το κοντό τελικό της εξάτμισης και οι πολυάκτινες αλουμινένιες ζάντες, προσθέτουν τις απαραίτητες σπορτίφ πινελιές. Το Dominar δεν δίνει σε καμία περίπτωση την εικόνα φθηνής κατασκευής και δεν έχεις τίποτα να του προσάψεις παρά την προσιτή τιμή του. Η συναρμογή των πλαστικών είναι άψογη ενώ εξαιρετική δουλειά έχει γίνει με την βαφή των πλαστικών και των επιμέρους μερών. Ποιοτικά λοιπόν, το μοντέλο της Bajaj βάζει τα γυαλιά σε ακριβότερες κατασκευές. 

  • kωστας

    Η φωνή της λογικής λέει να τσοντάρεις αλλα 700 ευρώ και να πάρεις το DUKE πρώτης γενιάς που πωλείται σε στοκ.Και καλύτερο μηχανάκι είναι και μεταπώληση καλύτερη θα έχει.

      20
  • Kωστας Σ

    Πολυ ωραία μηχανή αλλά όταν στην Ινδία η ιδια πουλιέται σχεδον κατω από 2000ε εδώ γιατί πρέπει να την πληρώσουμε στα διπλάσια;;Νταξει δεν ειπα να την πουλησουν και δω 2000 αλλα στα 3000 θα ηταν μια χαρα και για τους εισαγωγείς και για μας αφου θα πουλούσε τρελά.

      71