Δοκιμάζοντας την BMW F850GS

Δοκιμάζοντας την BMW F850GS

Δοκιμάζοντας την BMW F850GS

Δοκιμάζοντας την BMW F850GS

Δοκιμή: BMW F 850 GS

Με την έλευση του F 850 GS, φράσεις όπως τι Λωζάννη τι Κοζάνη, τι 30, τι 40 τι 50, τι Πράγα τι Πάργα στριφογυρίζουν στο μυαλό και ο λόγος είναι απλός. Το πλήρως ανανεωμένο F 850 έχει κληρονομήσει όλες τις αρετές της οικογένειας GS, χωρίς να υπολείπεται σε ουσία και δυνατότητες από τον μεγαλύτερο αδερφό του, παρουσιάζοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο στα μεσαία Adventure.

Τιμή: Από 12.700 ευρώ, Μοτοσυκλέτα δοκιμής: 17.155 ευρώ  
  
+: Κινητήρας, άνεση, ευελιξία, ισορροπημένη συμπεριφορά, εκτός δρόμου δυνατότητες
-: Κάποια καλούδια βρίσκονται ακόμα στον εξτρά εξοπλισμό, συνολική τιμή με όλα τα εξτρά

Το F 850, έχοντας αφομοιώσει τα GS χαρακτηριστικά της Γερμανικής εταιρίας, τοποθετείται στη μεσαία κατηγορία των μοντέλων με περιπετειώδη χαρακτήρα. Τώρα κατά πόσο έχουμε φτάσει να θεωρούμε μεσαία, τα μοντέλα που πλησιάζουν το λίτρο είναι μια άλλη κουβέντα. Αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι ότι η κατηγορία εξοπλίζεται με τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικά και έχει δυναμώσει αρκετά.  Σε αυτή τη πλήρως ανανεωμένη εκδοχή του, το F 850 ασπάζεται αυτές τις αρχές, παρουσιάζοντας μια βελτιωμένη και αξιόλογη πρόταση δίνοντας μια ηχηρή απάντηση στους ανταγωνιστές του. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • Jim

    17000 230++++ kg 95 άλογα . Και όταν θα την πάρεις να σου λένε οι άλλοι γιατί δεν πήρες το 1200 . H κατηγορία για σοβαρούς μοτοσυκλέτιστες που πατανε το χωματακι τους και δεν παιρνουν μηχανή για το φαινεσθε έχει κυριως δύο επιλογές africa twin ή το νέο τενερε 700 .. από εκεί και πάνω όλα τα άλλα είναι αχριστες υπερβολες

      17
  • THS

    Μια πολύ ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα και επιτέλους με την εξάτμιση στην "σωστή" πλευρά. Οι βαυαροί πρέπει να προσέξουν λίγο τις τιμές τους γιατί στα ίδια λεφτά παίρνεις ιαπωνικό 1000αρι...Και επίσης αυτούς τους χρωματικούς συνδυασμούς ποιος τους επιλέγει...; Είναι σαν να θέλει να πει σε έναν 40αρή ότι είναι 20 χρονών και θυμίζουν λίγο και το τσίρκο Medrano. Με γειά σε όσους μπορούν να το αγοράσουν.

      24