O Crutchlow προκαλεί για άλλη μια φορά με τα λεγόμενά του...

Crutchlow: Στοίχημα ότι ο Lorenzo δεν θα κερδίσει!

Στα όρια του προκλητικού κυμαίνονται οι νέες δηλώσεις του Cal Crutchlow, για τον «νέο» στην Honda, Jorge Lorenzo. Τι είπε ακριβώς;

Ο Cal Crutchlow είναι γνωστός για τις πολύ αιχμηρές δηλώσεις του, οι οποίες συχνά λαμβάνουν περισσότερη δημοσιότητα από τα αποτελέσματά του –όχι δηλαδή ότι ο Crutchlow είναι κακός αναβάτης, απλά ας πούμε ότι είναι «στανταράκι» ότι οι δηλώσεις του θα απασχολήσουν.

Αυτή τη φορά, σε συνέντευξή του σε Ιταλικά μέσα, ο Crutchlow μίλησε για τον Jorge Lorenzo, ο οποίος είναι νέο στις μοτοσυκλέτες της Honda. Ο Βρετανός αναβάτης έφτασε στο σημείο να πει ότι ο Lorenzo δεν πρόκειται να κερδίσει με την μοτοσυκλέτα της Honda!

Δήλωσε συγκεκριμένα: «Η γνώμη μου δεν είναι προσωπική απέναντι στον Lorenzo. Είναι ένας από τους καλύτερους στο άθλημά μας, αλλά δεν νομίζω ότι θα κερδίσει αγώνα με την Honda. Θα έβαζα και στοίχημα για αυτό»  ΟΚ, Cal… Όχι και ό, τι πιο ευγενικό, αλλά ΟΚ.

Ο Crutchlow μεταξύ άλλων, στην συνέντευξη αυτή, ερωτήθηκε και αν θα σκεφτόταν μια μετάβαση στα WSBK, στα χνάρια του Alvaro Bautista ο οποίος φλερτάρει με το πρωτάθλημα. Η απάντηση του Cal ήταν η εξής: «Όχι. Τρέχω στο υψηλότερο επίπεδο πρωταθλήματος και δεν θα ήθελα να κατέβω. Δεν το χρειάζομαι. Έχω καλή δουλειά στα MotoGP, είμαι σε μια καλή θέση αλλά ακόμα και αν ήμουν, δεν θα γύριζα πίσω.»