Colove: Ετοιμάζει άνοιγμα στις διεθνείς αγορές

Colove: Ετοιμάζει άνοιγμα στις διεθνείς αγορές

Ο κατασκευαστής μοτοσυκλετών Colove, μετά την επιτυχία του στις ασιατικές αγορές ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στις δυτικές αγορές, κατοχυρώνοντας τα εμπορικά σήματα Kove Hyper και Kove.

Ο νέος παίκτης στην αγορά μοτοσυκλέτας

Τον τελευταίο καιρό, ο κινεζικής καταγωγής κατασκευαστής Colove έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του χώρου της μοτοσυκλέτας κι όχι άδικα, αφού μιλάμε για το νέο παίχτη στην αγορά ξεκινώντας από την Ευρώπη, με τα ονόματα Kove ή Kove Hyper.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Γνωστή για τους κινητήρες 250 - 500 κ.εκ., ετοιμάζει και μία μεγάλη adventure

Στην ασιατική αγορά, η Colove έχει γίνει αρκετά γνωστή για τις μονοκύλινδρες και δικύλινδρες μοτοσυκλέτες της που κυμαίνονται από τα 250 έως τα 500 κ.εκ., ενώ έχει στα σκαριά την κατασκευή ενός τετρακύλινδρου 400 κ.εκ., καθώς και μία adventure μοτοσυκλέτα με το όνομα 800X Super Adventure. Αυτά τα δύο, θα αποτελέσουν τα δυνατά χαρτιά του κατασκευαστή στο τραπέζι της ευρωπαϊκής αγοράς, προκειμένου να κάνει μία δυναμική είσοδο στο δυτικό κοινό.

Με το όνομα Kove στην ευρώπη

Μάλιστα, η ασιατική εταιρεία σκοπεύει να λανσάρει τη παρουσία της στη Δύση με τα ονόματα Kove και Kove Hyper, ενώ ήδη έχει παρουσιάσει τα λογότυπά τους. Το πρώτο όνομα έχει κατατεθεί στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας, όπως αντίστοιχα το Kove Hyper στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Μαλαισία και τις Φιλιππίνες. Με αυτές τις πληροφορίες να έχουν γίνει γνωστές προς το παρόν, ήδη έχει σκιαγραφηθεί η στρατηγική της.
 

Δυναμικό ξεκίνημα της Colove!
Κάνει το επόμενο βήμα στις διεθνής αγορές.
Γνωστή στην ασιατική αγορά για τους κινητήρες 250 - 500 κ.εκ.
Ετοιμάζει έναν τετρακύλινδρο 400 κ.εκ. και  μία μεγάλη adventure 800.
Θα λανσαριστεί στην Ευρώπη με το όνομα Kove.
Μήπως μιλάμε για ένα νέο «πονοκέφαλο» στον ανταγωνισμό;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »