H Claire Lomas με την μοτοσυκλετιστική στολή της.

Claire Lomas: Θα κάνει μαραθώνιο με...δερμάτινη φόρμα!

Η παράλυτη από την μέση και κάτω Claire Lomas, σταθερή στις ηρωικές της δράσεις, θα συμμετάσχει στον μαραθώνιο του Λονδίνου με το αμαξίδιο της, τρέχοντας με στολή μοτοσυκλέτας, για έναν πολύ καλό σκοπό.

Για την Claire Lomas, το ατύχημα ιππασίας που την άφησε παράλυτη από την μέση και κάτω το 2007 δεν ήταν το τέλος της ζωής της, αλλά η αρχή μιας νέας. Η 27χρονη τότε Βρετανή Lomas, δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με τον αθλητισμό και τις δραστηριότητες, ενώ έχει πραγματοποιήσει πολλές φιλανθρωπικές δράσεις. Για το 2020, η Lomas, που οδηγεί και μοτοσυκλέτα, θα λάβει μέρος στον μαραθώνιο του Λονδίνου. Θα τρέξει με το αμαξίδιο της, αλλά και ντυμένη με την μοτοσυκλετιστική της φόρμα!

Η Lomas δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει στον μαραθώνιο, καθώς έχει πάρει μέρος και το 2012 αλλά και το 2018, ενώ φέτος σκοπεύει να τερματίσει την κούρσα σε λιγότερες από 7 ώρες. Στόχος της Lomas είναι η συγκέντρωση πόρων για την παροχή εξοπλισμού κινητικότητας, σε παιδιά που αντιμετωπίζουν αναπηρίες.

Η Lomas δήλωσε για το γεγονός: «Ξεκίνησα τις προπονήσεις πριν τα Χριστούγεννα. Είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις με πλήρη μοτοσυκλετιστικό εξοπλισμό. Με την δερμάτινη φόρμα ανησυχώ για το πόσο θα ζεσταθώ. Λόγω του τραυματισμού μου, το σώμα μου δυσκολεύεται να κρατήσει την θερμοκρασία του (…) Αλλά η σκέψη ότι η προσπάθεια μου θα βοηθήσει παιδιά σε ανάγκη να αποκτήσουν τον εξοπλισμό που τους αξίζει είναι απίστευτη».

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία και κάθε επιτυχία, για την Lomas, που δεν εγκατέλειψε ποτέ την όρεξη της για ζωή. Αν θέλετε να στηρίξετε και εσείς την προσπάθεια της Lomas, κάντε την δωρεά σας με ένα κλικ εδώ.