Θα είναι έτσι το CFMoto MT800;

Θα είναι έτσι το CFMoto MT800;

Θα είναι έτσι το CFMoto MT800;

Θα είναι έτσι το CFMoto MT800;

CFMoto MT800: Αποκαλύπτεται σε διαρροές

Και ακόμα πιο κοντά στην αποκάλυψη πλησιάζει η νέα CFMoto MT800, που θέλει να χωθεί σφήνα στην κατηγορία των Adventure μεσαίου κυβισμού και είναι σχεδόν έτοιμη. Δείτε περισσότερα…

Η CFMoto ετοιμάζεται να κάνει το «μπαμ» και στις μεσαίες Adventure, αφού είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό αναπτύσσει την MT800, με την πολύτιμη συνδρομή της KTM. Με το μεγαλύτερο 1250 TR-G να έχει ανακοινωθεί μόνο για την κινεζική αγορά προς το παρόν, το MT800 αναμένεται να είναι η ναυαρχίδα της γκάμας της CFMoto παγκοσμίως, μέχρι νεωτέρας.
 
Η μορφή του μοντέλου αποκαλύπτεται πλήρως μέσα και από τις τελευταίες αυτές εικόνες: Το MT800 ακολουθεί πλήρως τις τάσεις της κατηγορίας όντας ιδιαίτερα μοντέρνο σε εμφάνιση, αρκούντως αιχμηρό και επιβλητικό. Εμφανίζεται έτοιμο για περιπέτεια, μιας και φέρει βάσεις βαλιτσών , κάγκελα στο εμπρός μέρος, ποδιά κινητήρα, μια αρκετά μεγάλη ζελατίνα και χούφτες στο τιμόνι, ενώ με μια μόνο ματιά στο «γραφείο» του αναβάτη φαίνεται και η ιδιαίτερα μεγάλη οθόνη ενδείξεων. Είναι βέβαιο, με βάση τα δεδομένα της κατηγορίας σήμερα, ότι το μοντέλο θα έχει εκτεταμένες δυνατότητες διασύνδεσης με κινητό τηλέφωνο και δυνατότητες πλοήγησης, πολυμέσων και επικοινωνιας.
 
Ο κινητήρας του μοντέλου θα είναι αυτός που μέχρι πρότινος εξόπλιζε το KTM 790 Adventure, ενώ όπως είναι φυσικό οι αναλυτικές τεχνικές πληροφορίες αναμένονται ακόμα –όπως για παράδειγμα, ποια θα είναι η ισχύς του. Το MT800 θα εξοπλίζεται με τροχούς 19 και 17 ιντσών, ενώ οι ξένες ειδησεογραφικές πηγές θεωρούν βέβαιο ότι ακτινωτοί τροχοί, θα προσφερθούν στον εξτρά εξοπλισμό. Το μοντέλο αναμένεται επίσης να φέρει και αναρτήσεις από την WP, αποτέλεσμα της άμεσης συνεργασίας WP-KTM.
 
Μέχρι την επιβεβαίωση ή την εμφάνιση περισσότερων στοιχείων, μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα…