Τα σχέδια από την μοτοσυκλέτα, αλλά και τον νέο κινητήρα της CFMoto... Πως σας φαίνεται;

Τα σχέδια από την μοτοσυκλέτα, αλλά και τον νέο κινητήρα της CFMoto... Πως σας φαίνεται;

Τα σχέδια από την μοτοσυκλέτα, αλλά και τον νέο κινητήρα της CFMoto... Πως σας φαίνεται;

CFMoto: Ετοιμάζεται η V2 παραγωγής!

Σχέδια που δείχνουν την κατοχύρωση μιας δικύλινδρης μοτοσυκλέτας επιδόσεων από την CFMoto βλέπουν ξανά το φως της δημοσιότητας. Δείτε τι ξέρουμε.

Η CFMoto δείχνει ότι θέλει να κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία της στην παγκόσμια αγορά μοτοσυκλέτας, καθώς από ότι φαίνεται, κατοχυρώνει έκδοση παραγωγής για μια μεγάλου κυβισμού δικύλινδρη επιδόσεων. Ας μην ξεχνάμε, ότι τον Δεκέμβριο του 2017, η εταιρεία είχε επιδείξει την V02.NK, ένα μοντέλο που θύμιζε λίγο… Superduke και τώρα οι πρώτες ισχυρές ενδείξεις για παραγωγή έκαναν την εμφάνισή τους.

Αρχικά, η μοτοσυκλέτα θα είναι σχεδιασμένη από τον οίκο Kiska, ο οποίος εκτός από τα υπάρχοντα μοντέλα της CFMoto, επιμελείται και τα μοντέλα της ΚΤΜ εδώ και δεκαετίες. Το χαρακτηριστικό της στυλ κάνει… μπαμ στην μοτοσυκλέτα που βλέπετε, ειδικά στο εμπρός τμήμα. Αλλά τα ενδιαφέροντα δεν σταματάνε εδώ.

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες υπάρχουν, ο κινητήρας του νέου CFMoto θα είναι εμπνευσμένος από τον LC8 της ΚΤΜ, αλλά θα κατασκευάζεται από την CFMoto. Σε αντίθεση με το μοτέρ της Αυστριακής εταιρείας, ο κινητήρας του CFMoto θα είναι στα 1.000 κυβικά, με μια ανάλογη ιπποδύναμη. Δείτε τις προφανείς ομοιότητες του ένα κινητήρα με τον άλλο, στα σχέδια, τα οποία αποκαλύπτουν φυσικά και τις διαφορές τους στην λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με τις λακωνικές πληροφορίες που είναι κατά τα άλλα διαθέσιμες, η νέα δικύλινδρη μοτοσυκλέτα της CFMoto θα ξεκινήσει να παράγεται μέσα στο 2020. Ακόμα, γίνεται γνωστό πως υπάρχει πρόθεση, ο νέος κινητήρας να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες μοτοσυκλέτες, όπως adventure, τουριστικές ή ακόμα και… superbikes! Ναι, η CFMoto έχει την τεχνογνωσία και μην αποκλείετε καθόλου αυτή την πιθανότητα.