Βρετανική λέσχη supercars χαρίζει MV Agusta!

To αφεντικό τρελάθηκε και χαρίζει μια δωρεάν μοτοσυκλέτα σε κάθε νέο μέλος, συγκεκριμένης λέσχης στην Αγγλία! Δείτε περισσότερα…

Οι λέσχες supercars είναι, όσο να ναι, ιδιαίτερα «niche» κάστες ανθρώπων με ιδιαίτερη οικονομική άνεση και πολύ συγκεκριμένα γούστα. Ωστόσο από ότι φαίνεται, κάποιες λέσχες προσπαθούν να προσελκύσουν μέλη και η προσφορά της Auto Vivendi θα σας… γαργαλήσει λίγο τα μάτια διαβάζοντάς την.

Πιο συγκεκριμένα, το club Auto Vivendi που εδρεύει στο Λονδίνο (γνωστή «Μέκκα» supercars) χαρίζει μια μοτοσυκλέτα MV Agusta (ναι, χαρίζει, δεν διαβάσατε λάθος) σε κάθε νέο μέλος της λέσχης, που θα εγγραφεί μέχρι 28 Φεβρουαρίου. Το νέο μέλος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στις Brutale 800RR America, Dragster RR ή Turismo Veloce Lusso, οι οποίες έχουν αξία περί των 16.000 λιρών η καθεμία.

Αλλά το πακέτο δώρων, δεν τελειώνει εκεί! Τα επωφελούμενα νέα μέλη θα απολαύσουν και μια ξενάγηση στο εργοστάσιο της MV Agusta, στο Varese της Ιταλίας, ενώ θα έχουν άμεσα 220 club points για την ίδια την λέσχη και πρόσβαση σε συγκεκριμένες αποκλειστικές εκδηλώσεις ανά τον κόσμο.

Σαν πολλά δεν είναι τα δώρα; Είναι, αλλά διαβάστε την τιμή της συνδρομής: Οι τυχεροί που θα αποκτήσουν το ειδικό πακέτο συνδρομής αυτό, θα χρειαστεί να καταβάλουν το ποσό των… 19.950 λιρών και το κόστος εγγραφής που ανέρχεται στις 1.625 λίρες, συν το αντίστοιχο ΦΠΑ και για τα δύο ποσά. Ήτοι, περίπου… 25.890 λίρες ή 29.500 ευρώ. Μάλιστα…