Βρετανία: Εξαπλαστιάστηκαν οι πωλήσεις δικύκλων τον Απρίλιο

Έκρηξη πωλήσεων στην «Γηραιά Αλβιώνα», μια παραδοσιακή πατρίδα μοτοσυκλετιστών οι οποίοι δείχνουν ότι θέλουν να αφήσουν για τα καλά πίσω τους τις συνέπειες της πανδημίας. Δείτε περισσότερα.

Στην Μεγάλη Βρετανία, από τις 12 Απριλίου ξεκίνησε η άρση των τελευταίων και αυστηρών περιοριστικών μέτρων, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19, μέτρα που έφεραν ακόμα και το κλείσιμο των αντιπροσωπειών μοτοσυκλετών. Με την άρση των περιορισμών η αγορά είδε μια κυριολεκτική έκρηξη στις πωλήσεις δικύκλων, οι οποίες έφτασαν τα 10.374 κομμάτια.
 
Αυτό σημαίνει ότι η αγορά της χώρας είδε τις πωλήσεις δικύκλων να εκτοξεύονται σε επίπεδα 6 φορές μεγαλύτερα από αυτά του Απριλίου του 2020, κατά τον οποίο ταξινομήθηκαν μόλις 1.823 δίκυκλα αλλά με πλήρη περιοριστικά μέτρα σε ισχύ . Ωστόσο, οι επιδόσεις του Απριλίου του 2021 ξεπέρασαν τόσο αυτές του 2019, όσο και του 2018.
 
Τα νέα έρχονται να συμπληρώσουν πολλαπλές πληροφορίες, που δείχνουν ότι η Ευρώπη συνολικά βρίσκεται σε ανοδική τροχιά όσον αφορά τις πωλήσεις δικύκλων. Περιμένουμε αντίστοιχα και την ανάλογη ενημέρωση για την δική μας αγορά, η οποία αναμένεται στα επόμενα 24ωρα από τον ΣΕΑΑ.