Βραχιόλι που σε ειδοποιεί για κάμερες ταχύτητας

Η Woolf παρουσίασε ένα πολύ χρήσιμο gadget για μοτοσυκλετιστές. Ένα βραχιόλι που σε ειδοποιεί για την ύπαρξη καμερών ταχύτητας. Δες πώς δουλεύει.

Το βραχιόλι της Woolf δονείται όταν ο αναβάτης πλησιάζει κάποια κάμερα ταχύτητας, ειδοποιώντας τον έγκαιρα ώστε να ρυθμίσει την ταχύτητά του, αν χρειάζεται. Όσο πιο κοντά στην κάμερα πλησιάζει τόσο πιο έντονη γίνεται η δόνηση με το βραχιόλι να παίρνει δεδομένα μέσω μιας δωρεάν εφαρμογής στο κινητό, ενώ η βάση δεδομένων έχει αυτή τη στιγμή καταχωρημένες περισσότερες από 120.000 κάμερες σε 70 χώρες. Το κάλο είναι ότι δεν χρειάζεται το κινητό του αναβάτη να είναι συνδεδεμένο στο internet, προκειμένου να λειτουργεί η εφαρμογή, ενώ δεν χρειάζεται κάποια συνδρομή για τη συγκεκριμένη υπηρεσία και η ενημέρωση της βάση δεδομένων γίνεται δωρεάν.

Επίσης, ο αναβάτης δεν χρειάζεται να κοιτάει την οθόνη του κινητού ή κάποιου GPS προκειμένου να ενημερώνεται για τις κάμερες ταχύτητας, οπότε δεν παίρνει τα μάτια του από το δρόμο και παραμένει συγκεντρωμένος. Τέλος, σύμφωνα με την εταιρεία, το βραχιόλι μπορεί να λειτουργεί έως και ένα μήνα με μια φόρτιση. Η τιμή του είναι 150 ευρώ που δεν τα λες και λίγα, αλλά μπορεί να σε γλιτώσει από τα πρόστιμα που θα σου κόστιζαν ακριβότερα και μπορείτε εδώ να δείτε περισσότερα.