O Max Biaggi

Biaggi: Ο Marquez θα ξεπεράσει τους 10 τίτλους

Την πρόβλεψη του για την μακροχρόνια απόδοση του Marc Marquez, κάνει ο Max Biaggi, ο οποίος σχολίασε αρκετά πράγματα για τα MotoGP του σήμερα. Δείτε τι ακριβώς…

Ο Max Biaggi άφησε το δικό του στίγμα στον χώρο των αγώνων, όχι μόνο ως κορυφαίος αθλητής αλλά και μέσα από την συνεχή εμπλοκή του με τον χώρο, αλλά και την έντονα ανταγωνιστική σχέση που είχε με τον Valentino Rossi. Ο Biaggi, ο οποίος έχει πλέον εγκαταλείψει την ενεργό δράση στους αγώνες, σχολίασε τα σημερινά MotoGP πλέκοντας το εγκώμιο του Marc Marquez και χωρίς να παραλείψει να ρίξει τα δηλητηριώδη βελάκια του προς τον άσπονδο αντίπαλο του…

Ο Biaggi πιστεύει, ότι ο Marquez θα ξεπεράσει του 10 τίτλους στα MotoGP, λέγοντας συγκεκριμένα: «Ο κύκλος του δεν έχει κλείσει ακόμα. Είναι πολύ νέος ακόμα και πιστεύω ότι θα πάρει πάνω από 10 τίτλους. Αυτό είναι κάτι που πιστεύουν όλοι. Δεν είναι δύσκολο αν δει κανείς πως πηγαίνει και τι μας δείχνει.»

«Από το να συζητώ για τον Rossi, καλύτερα να βλέπω αυτά που έρχονται» είπε ο Biaggi, o οποίος συνέχισε σχολιάζοντας τον Fabio Quartararo: «Το εντυπωσιακό με τον Fabio είναι ότι είναι ο μόνος αναβάτης εδώ και 15 20 χρόνια, που τις Παρασκευές, στην πρώτη του χρονιά στα MotoGP και σε όλες τις πίστες, είναι στην πρώτη τριάδα των χρόνων. Και κανείς δεν το σχολιάζει αυτό»

Ο Max Biaggi αναφέρθηκε και στον φίλο του Jorge Lorenzo, μετά την απόσυρσή του από τους αγώνες: «Θέλει να ξεκουραστεί και να βρει τον εαυτό του, την χαρά του. Έχει κάνει ήδη πολλά με τις μοτοσυκλέτες, δεν νομίζω να θέλει περισσότερα. Είναι χαρούμενος που το αποφάσισε. Ξέρω πως νιώθει. Η πιο δύσκολη στιγμή στην ψυχολογία του θα του έρθει σε λίγους μήνες και εγώ ίσως του δώσω κάποιες συμβουλές.»