Beverly 300: Το best seller scooter του 2019

Το Beverly 300 ήταν το scooter που σημείωσε τις περισσότερες ταξινομήσεις το 2019. Δες πώς τα κατάφερε και πως θα αποκτήσεις το δικό σου.

Τα επίσημα στοιχεία των ταξινομήσεων έφεραν το best seller της Piaggio στην πρώτη θέση και μάλιστα με διαφορά, καθώς 2.524 καινούργια Beverly 300 κυκλοφόρησαν στους Ελληνικούς δρόμους το 2019. Το Beverly χάρη στην εξαιρετική ευελιξία, την αξιοπιστία και την ασφάλειά του, έφερε την επανάσταση στην αγορά και γρήγορα έγινε ο απόλυτος κυρίαρχος στις καρδιές όλων όσων αναζητούν σχεδίαση που ξεχωρίζει, άνεση και επιδόσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι το Beverly αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή και αναγνωρίσιμα σκούτερ όλων των εποχών.

Το Beverly 300 ABS, είναι εφοδιασμένο με τον μονοκύλινδρο 4-χρονο, 4-βάλβιδο κινητήρα 278 cc με ηλεκτρονικό ψεκασμό, ο οποίος έχει αναβαθμιστεί σε Euro4: γρήγορος, αξιόπιστος και οικονομικός στην κατανάλωση (31,2 χλμ./ λίτρο στον κύκλο δοκιμών WMTC). Ένας δυνατός κινητήρας και ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό πλαίσιο τύπου μοτοσυκλέτας αποτελούν τα βασικά στοιχεία που καθιστούν το Beverly ιδανικό τόσο για τις αστικές όσο και τις υπεραστικές μετακινήσεις.



Κορυφαία ασφάλεια, χάρη στο προηγμένο σύστημα ABS/ASR που περιλαμβάνεται στον στάνταρντ εξοπλισμό, έτοιμο να επέμβει σε κάθε τύπο οδοστρώματος. Εξαιρετικά επίπεδα λειτουργικότητας με τη θύρα USB στο εσωτερικό της ποδιάς, το Bike Finder - σύστημα ταχείας αναγνώρισης και εντοπισμού του οχήματος μέσω της ενεργοποίησης των φλας - καθώς και τη μεγάλη χωρητικότητα του χώρου αποθήκευσης, ικανή να φιλοξενήσει δύο full-face κράνη.

Αν θέλεις να αποκτήσεις κι εσύ το δικό σου Beverly 300 δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την κάθετη μονάδα Piaggio Θεοδωράκης, η οποία για περισσότερα από 40 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των φίλων και κατόχων Piaggio, Gilera και Vespa με εμπόριο καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών, αλλά και εξουσιοδοτημένο service από άρτια καταρτισμένους μηχανικούς. Επίσης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, ενώ  σας περιμένει και μεγάλη ποικιλία από είδη ένδυσης αναβάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πειραιώς 90 & Πλαταιών 2, 10435, Αθήνα
Τηλ. 210 3467919 - 210 3252244
fax 2103412178
info@piaggio-theodorakis.gr