Best Moto 2020: Κερδίστε 3 service BMW

Αν είσαι κάτοικος Πάτρας μπορείς κι εσύ να επωφεληθείς από τα δώρα του Best Moto 2020 και να διεκδικήσεις ένα από τα τρία δωρεάν service BMW.


Η επίσκεψη στο συνεργείο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συμβίωσης με τη μοτοσυκλέτα και η συντήρηση πρέπει να γίνεται στα χρονικά διαστήματα που ορίζει ο κατασκευαστής και από εξειδικευμένο προσωπικό που γνωρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μοντέλου. Η σωστή συντήρηση εξασφαλίζει την απροβλημάτιστη λειτουργία του δικύκλου και συμβάλει στην ασφάλεια του αναβάτη. Το Moto Τρίτη στα πλαίσια της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των καλύτερων commuter και μοτοσυκλετών προσφέρει 30 πακέτα service σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. 

Ένας υπερσύγχρονος χώρος 1400 τ.μ στην Πάτρα στεγάζει την εταιρεία Παπανικολάου, η οποία από το 1992 δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας μοτοσυκλετών, ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Πρόσφατα ανέλαβε την αντιπροσώπευση της BMW Motorrad για την περιοχή της Δυτικής Ελλάδος και το γιορτάζει προσφέροντας σε τρεις τυχερούς κατόχους BMW το service της μοτοσυκλέτας τους.

Ευχαριστούμε θερμά την BMW Παπανικολάου για την ευγενική χορηγία των δώρων.