Ο κ. Αντώνης Γκινοσάτης (αριστερά) παραδίδει το ολοκαίνουργιο Honda PCX 125 στον τυχερό νικητή κ. Ευάγγελο Γονίδη (δεξιά).

Best Moto 2019: Παραδόθηκε το Honda PCX 125

Ο τυχερός νικητής που κέρδισε ένα ολοκαίνουργιο Honda PCX μέσω του Best Moto 2019 παρέλαβε το καινούργιο του scooter. Διαβάστε περισσότερα…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, αποκλειστική «υπόθεση» του Moto Τρίτη, είναι και η μόνη ανάλογη διοργάνωση στη χώρα που χαρίζει μοτοσυκλέτες, για πάντα, στους υπερτυχερούς νικητές.



Εχθές, στο κατάστημα Promoto Γκινοσάτης, ο κ. Ευάγγελος Γονίδης παρέλαβε περιχαρής το καινούργιο του Honda PCX 125, από τα χέρια του κ. Αντώνη Γκινοσάτη. Εμείς βρεθήκαμε εκεί για να απαθανατίσουμε τη στιγμή.



Ο κύριος Γονίδης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα τυχερός, αφού έμαθε ήταν ο μεγάλος νικητής του scooter, μόλις μια ημέρα από την πώληση της μοτοσυκλέτας του, οπότε το δώρο δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή. Του ευχόμαστε καλά και ασφαλή χιλιόμετρα και ευχαριστούμε θερμά την Promoto και τον κύριο Γκινοσάτη για την ευγενική χορηγία του PCX 125.