Best Moto 2019: Κέρδισε δυο κράνη ΝΖΙ Combi 2 Duo

Πάρε τώρα μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε ένα από τα δυο ανοιγόμενα κράνη Combi 2 Duo της NZI από το www.pols.gr.

Ψήφισε εδώ και διεκδίκησε 4 μοτοσυκλέτες και 65 ακόμα μοναδικά δώρα.
 
Το Best Moto, o θεσμός που αναδεικνύει την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο scooter της χρονιάς, συνεχίζεται και φέτος. Αυτή τη φορά όμως εκτός από τις 4 μοτοσυκλέτες που θα κερδίσουν οι μεγάλοι νικητές, θα κληρωθούν και 65 ακόμα μοναδικά δώρα από κορυφαίες επιχειρήσεις του χώρου.
 
Δεν υπάρχει πιο σημαντικό κομμάτι στον εξοπλισμό ενός μοτοσυκλετιστή από το κράνος και το www.pols.gr κάνει δώρο σε δυο τυχερούς ένα ανοιγόμενο κράνος Combi 2 Duo της Ισπανικής NZI. Πρόκειται για ένα compact διαστάσεων κράνος που συνδυάζει την άριστη αεροδυναμική συμπεριφορά με την κορυφαία ασφάλεια. Το κέλυφός του είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστική ρητίνη και διαθέτει αεραγωγούς που ρυθμίζονται εύκολα ακόμα και όταν ο αναβάτης φοράει γάντια. Εκτός από μεγάλη, διάφανη αντιχαρακτική ζελατίνα με αναμονή για μεμβράνη Pinlock, διαθέτει και φιμέ εσωτερικό ζελατινάκι για τον ήλιο. Η επένδυση είναι πλήρως αφαιρούμενη και πλενόμενη, προσφέροντας άνεση ακόμα και μετά από πολύωρη οδήγηση. Το βάρος του είναι 1.550 γραμμάρια και συνοδεύεται από κουκούλα αποθήκευσης και μεταφοράς.   
 
Ευχαριστούμε θερμά τo www.pols.gr για την ευγενική χορηγία των δυο κρανών.